Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z garażem GTA SA

Stefcio8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z garażem w pierwszym domku CJ'a. Grałem w GTA nie raz i zawsze tam wchodziły 3 pojazdy, albo 2, a teraz wsadzę tam jednego, nawet rower i jak podjadę innym pojazdem, to pojawia się karteczka, że do tego garażu nic więcej nie zmieszczę, drzwi się nie otwierają. Wiem, że można przyblokować drzwi i wtedy wjechać, ale pojazd zniknie po ponownym otwarciu bramy. Macie pomysł jak temu zaradzić?
W którym pliku trzeba pogrzebać?

Opublikowano

To jest chyba różnica w patchu / cracku z jakiego korzystasz.
Czytałem że niektórzy mogą kilka aut inni ograniczoną ilość.

Sam sprawdziłem, zaparkowałem 3 pojazdy (2 samochody i motor) zapisałem grę i w garażu dalej stoją :)

Opublikowano

A co chcesz dokładnie zrobić?

Obecnie w Groovestreet mam zaparkowanego w garażu czołga SWAT'a, a chciałbym pomieścić jeszcze NRG500. :)

To jest chyba różnica w patchu / cracku z jakiego korzystasz.

Czytałem że niektórzy mogą kilka aut inni ograniczoną ilość.

Sam sprawdziłem, zaparkowałem 3 pojazdy (2 samochody i motor) zapisałem grę i w garażu dalej stoją  :)

Pobrałem nowego cracka i jest to samo... Znowu na bubla trafiłem? Tak dla pewności, mógłbyś rzucić swojego?

Patch? Cóż to takiego?

W GTA SA dużo można zdziałać grzebiąc w plikach za pomocą notatnika, ja tak właśnie zdobyłem tego czołga SWAT już na początku gry, można przyspieszać pojazdy, dodać ujemną cenę do broni i wpisać duużo amunicji przy jednym zakupie. Może i garaż da się tak naprawić? Który plik jest od budynków?

Opublikowano

1. Zakaz wrzucania cracków. 2. Jest program do edytacji aut w garażu.

Jak już coś, to edycji, jako moderator powinieneś to wiedzieć.

Mógłbyś powiedzieć (napisać) jaki to program i jak działa?

Opublikowano

Mam pewien pomysł, który według mnie powinien pomóc. Może ktoś podrzucić mi cały folder GTA San Andreas? Z wszystkimi plikami gry. Byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Po co? Masz plyte. Zainstaluj. A programem zmienisz co ma byc w danym garazu.

Nie rozumiesz mojej idei.

Pierwsze primo: nie mam płyty...

Chciałem zostawić swój unikatowy pojazd czołgowaty w garażu i mieć do tego motor, żeby się przemieścić gdzieś bez konieczności pożyczania od przechodniów pojazdów i zbierania gwiazdek. :)

A więc wrzuci ktoś ten folder na 

http://www.speedyshare.com/

?

Opublikowano

Nie rozumiesz mojej idei.

Pierwsze primo: nie mam płyty...

Chciałem zostawić swój unikatowy pojazd czołgowaty w garażu i mieć do tego motor, żeby się przemieścić gdzieś bez konieczności pożyczania od przechodniów pojazdów i zbierania gwiazdek. :)

A więc wrzuci ktoś ten folder na

http://www.speedyshare.com/ 

?

Jak ktoś ma ci wrzucić Około 4 GB folder na hosting gdzie max można 1 MB? .. Jak nie masz płyty to skąd masz GTA? Ze Steama?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...