Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obstawianie skinów

BednaR_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj gdzieś tak około godziny 17 obstawiłem na stronie csgolounge.com na drużynę ESC, która jak się okazało wygrała. A ja do tej chwili nie otrzymałem mojego skina i jeszcze tego co powinienem dostać za wygraną. Co o tej stronie sądzicie? Przyjdzie mi jeszcze ten skin? Opłaca się tam grać?

Opublikowano

Hmm.. zrobiłem tak samo, a jak wchodzę do zakłądki 'my bets' to mam moją broń i komunikat na zielono: 

REMINDER: When collecting returns keep in mind that the bot you're trading with may not have all your requested items. So, regardless of how many items are offered in the initial trade, just accept the offer and then request a new trade for the remaining items. Also, remember that you can always use the items in returns as betting items for future games. However, items in "Requested returns" are unable to be bet.

i napis Request Return

Opublikowano

No przyszedł mi ale ten co dałem a wygrane mi nie przyszły ;// Ehh no dobra teraz dam 5 skinów. 

Opublikowano

No przyszedł mi ale ten co dałem a wygrane mi nie przyszły ;// Ehh no dobra teraz dam 5 skinów. 

jeżeli chcesz , aby Ci zwrócili wygrane skiny oraz te co postawiłeś , musisz przenieść skiny , które chcesz odebrać do "Request" po czym kliknąć "Request returns"

Pozdrawiam Wszystkich :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...