Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do LoLa

Smith71

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak w temacie, poszukuje sprzetu w ROZSADNEJ CENIE na ktorym moglbym pograc w LoLa bez zadnych problemow z fpsami. No i tez zeby ta gra jakos wygladala, nie low detale (:

Tylko bez zadnych razer bladeow etc... Zalezy mi na niskiej cenie. Dodam ze gram rowniez w World of Warcraft, i tez byloby fajnie gdybym mogl spokojnie sobie na nim grac. Rajduje tylko 10-many takze jakichs wielkich wymagan  nie mam

Napiszcie co polecacie/na czym gracie.

Z góry dzieki za opinie

Pozdrawiam

Opublikowano
Opublikowano

Prosze o wypowiadanie sie w temacie osoby o odpowiedniej wiedzy na temat sprzetu. Nic mi po takich radach, jak w przypadku dwoch pierwszych wypowiedzi. Komputer juz mam i LoL chodzi na nim przyzwoicie. Potrzebuje laptopa. Czemu? Bo mam mozliwosc grania w miejscu pracy na nocnej zmianie i nikt mi tego nie ma za zle (: . Prosze o dokladne czytanie tresci tematu

Opublikowano

Ziomek siedziałem w laptopach jakies poł roku zanim kupiłem swój, mam wiedze na ten temat napisz do mnie PW bo to dłuższa rozmowa a naprawde mogę Ci pomóc ;)

Opublikowano

Dlaczego piszecie, że nie polecacie laptopa? przecież on o to nie pyta, może chce laptopa bo np. potrzebuje go do szkoły? może chodzi na studia? jak będę szedł na studia to kupię laptopa nie kompa..

Co do laptopa to polecam złożyć, wyjdziesz na tym lepiej. za 2 tyś masz jakieś gówienko z i3 a za 2,4 masz już i5 4000 + 3,2Ghz 6gb ram gtx 660 +/- i masz kompa do gier jak ta lala.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Tutaj masz dobrego laptopa do gier:

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/lenovo-ideapad-y580-i5-3210-4gb-1tb-gtx660-2gb.bhtml

Oczywiście jest wiele tańszych laptopów które i tak będą trzymać 100FPS w lolu.
Jeżeli cena za duża, to podaj ceny maksymalne.
Ogółem szukaj lapka z i5, 4GB RAM'u wzwyż.
Grafika GTX 660/650.

@down: jak się poszuka to i7 8ramu za 3.3 da sie kupic...

@Sear: Jak może być do dupy jak ma parametry nawet takie jakie sam podałeś...
Nie pisałem że ma tego kupić, bo cena jest duża.
Raczej wszystko składane wychodzi taniej...

League of Legends

Opublikowano

Tutaj masz dobrego laptopa do gier:

http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/lenovo-ideapad-y580-i5-3210-4gb-1tb-gtx660-2gb.bhtml

Oczywiście jest wiele tańszych laptopów które i tak będą trzymać 100FPS w lolu.

Jeżeli cena za duża, to podaj ceny maksymalne.

Ogółem szukaj lapka z i5, 4GB RAM'u wzwyż.

Grafika GTX 660/650.

@down: jak się poszuka to i7 8ramu za 3.3 da sie kupic...

Ten laptop jest do 4 liter :) Lepiej złożyć, za 3k mialby takie cudo.. a nie to g.. ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

LAptop za 2k spokojnie sobie poradzi na full detalach. Najwydajniejszą opcją jest do tej ceny Lenovo G500H z i3 i HD8750 jeśli chcesz z systemem. Jeśli może być bez to Lenovo G500H z i5 i HD8750 - czyli po prostu z lepszym procesorem (i5 posiada tzw turbo boost).

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Opublikowano

Bez odpowiedzi odnośnie budżetu nic zrobić nie możemy.

Jak czytam niektóre wypowiedzi, to mi się słabo robi... Laptop-składak w tej cenie?! Y580 to shit?! Ludzie, to jest najwydajniejsza propozycja w okolicach 3k i najtańszy sensowny laptop pod gry.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano
Ziomek siedziałem w laptopach jakies poł roku

Pół roku nazywasz dużym stażem? Bitch please... Na przykład ja w IT siedzę od 7 lat co i tak jest bardzo mało, jak na tą branżę. 

Wszyscy co pisali "kup kompa", "laptopy to gowno" dostali już po warnie.

Co do laptopa to polecam złożyć,

Widać własnie jak się znasz ^^ Składać to możesz co najwyżej wysokiej półki gamingowce bądź DTR'y.

TOPIC:

Najsensowniejszym laptopem do 3000zł jest Lenovo Y580 z mobilną i5 + 660M. Autorze, najlepiej by było jakbyś podał swój budżet na laptopa. Bez tego ciężko coś wybrać. Ja rozsądną cenę za sprzęt traktuje jako 4-5k.

Opublikowano

@Up nie zgodze się ... 100/200 złotych drożej masz i7 oraz 755m z możliwością SLI w maszynie y510p  podobna cena a duzo wydajniejszy. Twoj staz 7 lat cos nie blyska geniuszem.

Ps. Za co dostałem warna ? że odradziłem propozycji ? Nosz kurwa nie wierze ... doradzam aby czegos nie robic wg mojego zdania a tu WARN  ... Serio ? Nie moge mieć własnego zdania ?

Opublikowano

@Up nie zgodze się ... 100/200 złotych drożej masz i7 oraz 755m z możliwością SLI w maszynie y510p  podobna cena a duzo wydajniejszy. Twoj staz 7 lat cos nie blyska geniuszem.

Ps. Za co dostałem warna ? że odradziłem propozycji ? Nosz kurwa nie wierze ... doradzam aby czegos nie robic wg mojego zdania a tu WARN  ... Serio ? Nie moge mieć własnego zdania ?

Tak Y510P, który ma skopany układ chłodzenia i wszystko się w nim gotuje.. Poza tym GT755M to jest taki podkręcony GTX660M średnio o 7-8% wydajniejszy.

Wybierzesz Y580, który ma dobry układ chłodzenia, podbijesz tą GPU o to 60-70MHz i masz to samo tylko, że z niższymi temperaturami :)

Co mu po SLI, jak on chce laptopa do LoL'a, a w razie odpalenia bardziej wymagającej gry to 660M poradzi sobie bez problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...