Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BRAUM – „Odwaga Poro”

Epic.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi ten głos przypomina lektora z Hearthstone o.O Strasznie podobny

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

To support, po czym można to stwierdzić? Napisali ze chcą zrobic bota "bardziej ludzkiego".

Chyba pan moderator nie doczytał artykułu na temat "ludzkich botów". Tu nie chodziło o ścieżkę, lecz o boty. Te głupie sztuczne inteligencje sterujące ludzikami.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Boże... Jaki ten nowy bohater jest brzydki... Chyba postaram się o coś abym widział tego championa inaczej niż wygląda. Te wąsy...

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Czy tylko ja poczułem się jak baba kiedy to poro sobie skakało i chciało ciastko? xD

To było takie słodkie potem bałem się że coś mu się stanie jak te szczały leciały :)

Opublikowano

Ten Poro slicznie wygladal :D

Fajnie jakby dali go Topera z ma czastka Supporta. I zeby ten Poro mu towarzyszyl i uzywal go ten typek do jakiejs "leczniczej lub obronnej" skilli :p

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Mi się wydaje, że będzie bratem Garena bo jest do niego podobny np. napakowany :P

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

ALELUJA BRAUM MA WIELKIEGO...

Wy dostrzegacie tylko topera i supp,ale ja obstawiam ADC,typowe seby jak Wy nie skumają,że głównym tropem są te strzały.

OTO MOJA TEORIA

Opublikowano

Według mnie to będzie Midder który rzuca młotem pod ad tank.

Ale te wąsy przesadzone.

Opublikowano

Co wy macie do tych wasów sa fajne pasuja do niego a co do :

Mi się wydaje, że będzie bratem Garena bo jest do niego podobny np. napakowany :P

To ma tam kawałki zbroi podobnej do tej od garena najbardziej kolorem ale niepasuje zbyt do jego brata zupelnie inne klimaty ale cecha wspólna jest :)

Opublikowano

"Męski", "męski", "męski"... Boooże. Od kiedy tyle facetów chce męskie postacie. Ja wolę kobiety. Zwinne i ładne kobiety. A najbardziej bym chciał rudą... A wy wolicie faceta z wąsami. No czegoś tu nie rozumiem.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zapomniałem wcześniej napisać. Moim zdaniem to będzie tank. Czemu? Ta tarcza. Ona daje mi stuprocentową pewność.

Opublikowano

Samce alfa wyszukują jednostki podobne do siebie.

Ale ja nie mam zarzutów do Twojego Gender. Skoro wolisz genderować się z rudą kobietą - twoja sprawa.

Liga Legend potrzebuje więcej FACETÓW z kwadratowymi szczękami bicepsem jak kłoda i klatą jak piżmowół!

wikmk9.jpg

Opublikowano

Samce alfa wyszukują jednostki podobne do siebie.

Ale ja nie mam zarzutów do Twojego Gender. Skoro wolisz genderować się z rudą kobietą - twoja sprawa.

Liga Legend potrzebuje więcej FACETÓW z kwadratowymi szczękami bicepsem jak kłoda i klatą jak piżmowół!

Ja wolę oglądać ładne kobiety zamiast gołe klaty... Ale może jestem dziwny, staroświecki. Teraz zakłada się rurki i kopuluje z tą samą płcią. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zauważyliście na tym video jakąś broń? Coś trzymał w drugiej ręce? 

Opublikowano

Wiesz - zazwyczaj nie są to ładne kobiety tylko przerysowane "nosicielki wielkich biustów" , małe pseudo-krasnale, potwory z innego wymiaru lub faceci o smukłych ramionach lub tendencją do noszenia różowych lub fioletowych strojów. Jeszcze jakbym oglądał tą pierwszą kategorie z tyłu - ale oglądanie tylko głowy..... meh.....

Poza tym kto tu mówi o noszeniu rurek - ziomuś nosi niewygarbowane skóry niedźwiedzi i tarczę wielką jak drzwi! Gdy tylko wyjdzie, nadejdzie czas sodomizowania dolnej linii.

I nie - nic nie miał w ręku - za to na ręku nosił stalową rękawicę ale trzeba by było być Lee-Sinem żeby jej nie zauważyć.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Wiesz - zazwyczaj nie są to ładne kobiety tylko przerysowane "nosicielki wielkich biustów" , małe pseudo-krasnale, potwory z innego wymiaru lub faceci o smukłych ramionach lub tendencją do noszenia różowych lub fioletowych strojów. Jeszcze jakbym oglądał tą pierwszą kategorie z tyłu - ale oglądanie tylko głowy..... meh.....

Poza tym kto tu mówi o noszeniu rurek - ziomuś nosi niewygarbowane skóry niedźwiedzi i tarczę wielką jak drzwi! Gdy tylko wyjdzie, nadejdzie czas sodomizowania dolnej linii.

I nie - nic nie miał w ręku - za to na ręku nosił stalową rękawicę ale trzeba by było być Lee-Sinem żeby jej nie zauważyć.

Nie chodziło mi o samego bohatera z tymi rurkami...

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Raczej nie uważam aby rękawica była jego bronią... Jednakże, może ten topór, który przeleciał obok poro to była właśnie broń rzucona przez tego bohatera? Wtedy może ten żart-post poprzednika mógłby mieć troszkę racji. ADC i tank w jednym. Niczym Jayce.

Opublikowano

Garen nie jest napakowany, on ma taką zbroje! :_;

To było takie słodkie potem bałem się że coś mu się stanie jak te szczały leciały :)

Gdzie tam były "szczały"? xD

Czy tylko ja poczułem się jak baba kiedy to poro sobie skakało i chciało ciastko? xD

Tak, tylko ty się tak poczułeś...

Mi się tam podoba, ale zobaczymy jakie będzie mieć skille... jeśli support to może się skuszę! :3

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Raczej nie ma innej broni niż tarcza. Może to głupie ale po co mu by była żelazna rękawica na wolnej dłoni? Coś nie wydaje mi się żeby topór trzymać. Nie wiem czemu ale wydaje mi się że to dżungla bardziej ;d. No i ten znak na pasie... znam go ale nwm skąd... Zresztą baran wydaje się na taką szarże moge tak powiedzieć więc dżungle raczej.

Opublikowano

"Męski", "męski", "męski"... Boooże. Od kiedy tyle facetów chce męskie postacie. Ja wolę kobiety. Zwinne i ładne kobiety. A najbardziej bym chciał rudą... A wy wolicie faceta z wąsami. No czegoś tu nie rozumiem.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

powiem tylko tyle nw jak ty ale w grach tego typu te lepiej jest grac jakims op gościem niz "laską" dziewczyny niepasuja aż tak do takich gier brak im tej męskiej mocy jaka jest "koles za bochatera " wedlug mnie to dziewczyn w lolu jest wystarczajaco i taki braum sie przyda

a jak chcesz rudą to masz kup skina do jinx jest ruda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...