Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Diss] Khaz vs loleq2

Khaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Khaz:

"to mój pierwszy diss"- mam nadzieję, że ostatni.

Loleq2:

Rozkminy może i niezłe, ale oprawione w słabe słownictwo, brak iskry, # z kubicą beznadziejny, homonim Koke byłby lepszy gdybyś pomyślał, a nie wrzucił pierwszy wymyślony słaby wers. Kilka linijek bez sensu, "ty jebbany pozerze", "walkę z debilem" w dissie też ssie.

Reszta w porządku.

Głos na Loleq2.

Chciałeś wypowiedzi jakiegoś "znawcy" to proszę. Wyzwij mnie na pojedynek, jeżeli chcesz powalczyć z kimś lepszym.

Nie chcę walczyć z lepszym, bo sam nie jestem dobry :). Jednak chodziło mi o tę walkę. Dodałem tego #Kubica, bo ja nawijałem sobie pod bit i tam fajnie brzmiało. To z Koke to wiem, że jest słaby, bo nie wiedziałem jak połączyć te dwa słowa. Z tym pozerem dałem, bo wychodziła nawet dobra gra słów i niezły punch jak ktoś go zrozumiał. 

Opublikowano

Dajesz, powalczymy :)

Nic się nie dzieje na tym smutnym jak pizda forum, same beztalencia, a Ty masz jakieś pojęcie o składaniu wersów

Ale po co mam wymyślać nie wiadomo jakie teksty skoro i tak chujowo się je czyta ? Ja swoje kawałki robię pod beaty. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...