Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy do Teamu osoby na stanowisko ClientMastera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA!

Witam,

Topic, sam mówi za siebie. Szukamy do Teamu projektu serwera Retius.pl, osoby na stanowisko ClientMastera.

Jego obowiązki:

-Edytowanie klienta wizualnie jak i technicznie

-Dodawanie broni,zbroi map (nowych)

-Czas wolny minimum 3h dziennie. Już miałem takiego co był 5min dziennie.

- Ogólnie sprawy związane z Clientem!

-Mikrofonu + TS or Skype and GG :)

Z Naszej strony możesz mieć zapewnioną:

-Wygodną i stałą posadę :)

-Rangę w grze/forum oraz TeamSpeak3

-Po dobrej pracy miesięcznej masz możliwość uzyskania $[zakaz handlu na mpc]$

-Dobrego kontaktu

-Pełnej funkcjonalności i zaangażowania w projekt przez

-Uzupełniający się team, budowany z Naszej drużyny!

Zapraszam na PW lub GG:

Profil:Łysollo

GG:46245962

87225705356827008866.png

Opublikowano

@Dziękuje za te komplementy :7

87225705356827008866.png

Opublikowano

Nie polecam, banda idiotów.

Robiłeś serwer, z bandą idiotów? Czyli sam nim byłeś :(

87225705356827008866.png

Opublikowano

język polska trudna język

U Ciebie na pewno :]

87225705356827008866.png

Opublikowano

ref

87225705356827008866.png

Opublikowano

Beztytuup_exsexrw.png

Kurwa shojacz ty to  jednak jajcarz jesteś.

@top nie polecam banda debili, złodzei w dodatku schojacz tak się jąka że nie da się zrozumieć niczego co próbuje przekazać ( chociaż i tak to przeważnie to nic mądrego)

aFMA3pg.png

Opublikowano

Naprawdę jesteś na tyle głupi czy trollujesz?

Przeczytaj co przedtem napisałeś. Raczej trolluje, bo od tego jest forum. Do dyskusji i zabawy. Mam beke z takich ludzi.

@Co do Isaira. To nie mój serwer padł przez błędy questów/pythona. A i ogólnie pliki były zjebane. Gumiś przejrzał i się załamał :[

87225705356827008866.png

Opublikowano

ref

87225705356827008866.png

Opublikowano

Nie polecam, shireq, człowieku jak ty nigdy nic nie potrafiłeś ((no może norystt z którego i tak Cię wyjebali)), następnym razem jak będziesz mnie "hejtować" na GG, to przynajmniej numer zmień, bo nazwa nic Ci nie da, pzdr.

Opublikowano

Nie polecam, shireq, człowieku jak ty nigdy nic nie potrafiłeś ((no może norystt z którego i tak Cię wyjebali)), następnym razem jak będziesz mnie "hejtować" na GG, to przynajmniej numer zmień, bo nazwa nic Ci nie da, pzdr.

Nie potrafiłem, a dokonałem więcej w życiu rzeczy niż Ty. Moje serwery zarobiły więcej niż twoja matka i ojciec przez całe życie.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Ja pierdziele, banda czopków.

not Recommended

Słaby INGLISZ!

@AW: Ref tak btw.

87225705356827008866.png

Opublikowano

ref

87225705356827008866.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...