Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. Zawodnika Fify.

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was pytanie czy opłaca się kupić Inieste? Chce go dodać na pozycje SPO ale zastanawiam się kto byłby lepszy Iniesta czy np. Isco który jest tańszy.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Iniesta u mnie fajnie grał, ale strzały ma słabe. Jak wolisz bardziej ofensywnego zawodnika to Isco. Jak nastawiasz się na samo rozgrywanie to Iniesta

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Chodzi mi o zawodnika pełnego tzn. Poda + strzeli + umie biegać czyli wezmę Isco.

Opublikowano

Iniesta lepszy pod technike i rozgrywanie wolne po ziemi tak samo jak Xavi, Isco do szybkich kontr i konstruowania szybkich akcji :) Zależy jak chcesz grać.

Opublikowano

Mi chodzi o takiego zawodnika który dobrze dogra piłę do Neymara/Coste który zrobią co mają zrobić z piłką. Zastanwiam się nad Iniesta 120k, Ale widze Rakitic ma też dobre nawet lepsze staty i jest tańszy. Ja różnie gram, jak jest okazja to kontra ostra a jak nie to przed polem karnm kilka podań i wejście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...