Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Grać Ninją (Łuk) Archerem ?

Allien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym zacząć grę ponownie na Metin2PL..

Tym razem zdecydowałem się grać inną klasą postaci ..

Wojem gram już prawie 2 lata.. i idzie się znudzić..

Uzgodniłem ,że do mnie pasowała by postać ninja..

Grałem ninją daggerem (zabujca,nóż)..

Ale tylko na Prywatnych serverach..

Niemniałem jakoś ochoty grać tym rodzajem ninji na Polskim metinie.

Wszyscy moi koledzy uważają ,że ninja Archer bardzo pasuje do mnie..

Po jakimś czasie samo mi przyszło ,że chcem grać ninją o profesji łuk..

Chciałbym się od was dowiedzieć najważniejszych żeczy które powinienem wiedzieć..

..O jakich powinienem Grając ninją łuk..

Czy wgl. się nią opłaca się grać ,W jakie skile ładować,itp.

Dziękuje za waszą pomoc :)

bleach%20tag.png
Opublikowano

Wydaje mi sie Archer jest dobry i powinienes nim grac tanie ku latwo eq zrobic lub kupic bardzotanio a w skille to trujaca strzala ognista strzala i dalej jak uwazasz te 2 sa najwazniejsze

ps. dostane plus+++++++++++

Opublikowano

No to tak...Archer tak jak powiedział kolega wyżej ma tanie eq (jelonek jest w miare tani,na nowych serwach możesz juz go kupić od 50k!!!),ma on dużo łatwiej i szybciej nim się expi poniewasz luruje innym ludziom o znacznie wiekszym lvl ...lecz jak chciał byś sam expić to bierzesz lukiem spot i rozwalasz sztyletami jakimiś albo bronią...Ja za bardzo nie umiem grać archerem choć mam jednego xD Tu daje ci linka do (mojego xD) tutku o ninji archer (skile itd)TuT

Powodzenia ;)

Opublikowano

Jeżeli chcesz lurować, to pierwszym skill jaki powinienes wymaksować to bezszelestny chód. Ale ja ogólnie preferuje build ognista strzała-> trujaca strzała-> powtarzalny strzał. Do pvp chyba najlepszy i do solo expa też. Nie zapomnij też o polimorfii- to co zaoszczędzisz na KU wydawaj na ksiegi poli- dobijesz na G-P i zakupujesz jelonka+9 z dobrymi srednimi, eq z bonem do hp i rura do v2 z marmurami i exp miodzio :rolleyes: I pamiętaj też że ninja jest najlepsza postacia na bossy :D :D :D pozdrawiam

Opublikowano

Ninja archer nie ma tak jak np. woj aury miecza lub silnego ciała, jak sura czarowanego ostrza/ zbroi czy mrocznej ochrony, nie ma jak szaman bufow a poza tym ciezko jest expic. Dlatego trzeba zrobic polimorfie na G/P wtedy czas trwania marmura jest wiekszy a jak wiadomo atak z marmura jest o wiele wiekszy niz zwykly. Ninja archer musi nadrabiac straty do innych klas bonami w eq np. na hp a latwiej jest expic gd ysi ema ataki po 2k+ z marmura niz ze skilla te 2k ;]

Opublikowano

Wg. mnie ninja archer jest dobry :P Grałem nim na Longju3 i dość fajnie się expiło i kosi w pvp. A skille to oczywiście: Trująca -> Ognista -> Powtarzalny-> Deszcz i -> Bezszelestny dość dobry Build ;) pozdro

11.jpg

Opublikowano

Jesteś za głupi na ninja! ;x

"Ale po co mi te marmury ? " jak to po co? Dzięki nim wysmarujesz sobie twarz kremem z faktorem 4281491274912912482914891248912 i będziesz miał goda ;x

Exp na poli archerem to podstawa. Solo z buta -> polimorfia -> bicie w PT -> ostatecznie lurowanie...

Nie dasz sobie rady.

regl.png

Tak userzy MPC dbają o regulamin! ^^

Co kryje spoiler?

Jeszcze troszke!

Zaraz będzie koniec.

Żartuje!

Prawie już prawie!

iiii....

Chciało Ci się klikać? o_O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...