Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AzzipCraft

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam was na serwer AzzipCraft!

Sloty:25

Survival

IP:    azzipcraft.maxc.pl

Na serwerze zastosowano nowatorskie pomysły!

Nie boimy się nowości ! Chętnie porozmawiamy z tobą na temat dodania pluginów itp.

Posiadamy dojrzałą ekipę +17

Mamy też TS3

IP TS3 : ts.game-ts.pl:3864

WBIJAJ BRACIE !
CZEKAMY NA CIEBIE!
START SERWERA O 18:00

image.png

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano
NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się

tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Nie znam się za bardzo na prezentacjach ale serdecznie zapraszam na serwer :). serwer już otwarty

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Jestem nieco zaskoczony atmosferą na tym serwerze. Administracja przemiła, bardzo ogarnięta i na swój sposób urzeka gracza. Jedyną rzeczą, która jest do poprawki to plugin gildii, oraz nieco poprawienie systemu fajerwerków na spawnie (czasami leciały same). Sam serwer oceniam na 9/10 i bardzo bardzo zapraszam na ten serwer ;))...

https://www.youtube.com/watch?v=i6Jou2DldSk&feature=youtu.be

Opublikowano

z pewnością wejdę ocenić, w końcu jakiś serwer gdzie administratorzy nie są dziećmi, sądząc po komentarzach warto wejść więc to uczynię ;)

Przydały by się jakieś screeny z serwera abyś dodał do prezki ;>

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Rzeszowin jestem ci bardzo wdzięczny za reklamę :). Zapraszam na serwer choć już jest 23 xD jutro będą gildie i vip

Opublikowano

Kto jest nowy dostaje domek z itemami !

Opublikowano

Kto wbije 1 dostanie eq zelazne z diax kilofem

Opublikowano

REF. Przypominam że nowi dostają działke :) lub cubboid

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...