Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje sponsora.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
|

Poszukuje sponsora do serwera dedykowanego Metin2 

Wstęp

Na pewno chcecie wiedzieć w ilu % mam skończone pliki , powiem tak w 50 bo mi padł vps i nie mam jak ich testować 

Pliki na dedyka będę wgrywać w 90-95% skończone , dlatego poszukuję osoby która też kupi VPS ( max 20 zł ) 

Jaki typ serwera ? oczywiście Hard , tak wiem dużo ich jest i dużo osób powie że się nie opłaca robić harda.

Ja chce harda ponieważ Hardy mają swój urok , nie będzie to serwer podobny do Balanti która padła chyba po miesiącu lub dwóch (takie info) , bo ludzie uciekli.

Mam w planach wgrać dużo rzeczy które na 100% się spodobają użytkownikom.

Co Oferuję

-Wiek +18

-% z IS

-50% skończone pliki 

-Start serwera na początku maja ( Może być kilka dni max tydzień później lub wcześniej )

-Dużo wolnego czasu

-Kulturę osobistą

-95% ogara :)

-Pełne zaangażowanie , ( odrzucam propozycję imprez i cały swój wolny czas wkładam w dokończenie plików i zrobienie serwera )

Czego Oczekuję

-Dojrzałości

-Zaufania

-Wykupienia VPS na dokończenie plików 

-Wykupienie serwera dedykowanego na wgranie skończonych plików ( mogę na dedykuj je kończyć jeżeli sponsor będzie chciał kupić tylko dedyka)

-Wykupienia www. ( Forum i Strona rejestracyjna )

-Wykupienia TS'a ( jeżeli już jest może być :) )

-Kontaktu

Zainteresowanych proszę pisać na 

GG- 12298411

Skype - zabojca1995

PW Na forum.

Gdy będziemy już współpracować podaje nr. tel ( do lepszego kontaktu )

Nie jestem Questerem , WebMasterem ani ClientMasterem 

Opublikowano

Polecam , ogarnięty , miły i zna się na rzeczy  , gadałem z nim na skype i z chęcią ale ja bardzo chciałbym Easy :)

Opublikowano

Nie polecam. Autor ma multikonta, którymi się tu wypowiada + Jeżeli nie jest clientmasterem a nawet nie jest questerem to jak on ma zamiar skończyć serwer? I w ogóle jak go testował jak nie miał clienta? Moim zdaniem oferta jest nie trafna i pisana dla fanu.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Nie polecam. Autor ma multikonta, którymi się tu wypowiada + Jeżeli nie jest clientmasterem a nawet nie jest questerem to jak on ma zamiar skończyć serwer? I w ogóle jak go testował jak nie miał clienta? Moim zdaniem oferta jest nie trafna i pisana dla fanu.

gówno prawda.

polecam tą osobe i zachęcam do skontaktowania się z @True990

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...