Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3-4-2-1

4Gen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.
Mam do was wlasciwie pytanie odnosnie tej formacji 3-4-2-1 (3 x SO 2x SP LP PP LN PN N tak wyglada ona rozrysowana) czy jest to dobra taktyka?
Gram nią od dluzszego czasu ale zauwazylem kilka problemow srodkowi obroncy ( koscielny vermalen? (arsenal) i vertongen? BR Ten z Atletico :P ) ani razu nie zlapali nikogo na spalonym / sa zazwyczaj przechodzeni jak pacholki nie wiem czy to kwestia taktyki czy co ale z przodu (mimo zgrania 100) zawodnicy zachowuja sie jak skonczeni palanci w ataku...
SP Ramsey oraz Wilshare LP Schurlle PP Valencia LN Podolski PN Walcot i N Jovetic
Doszedlem taka taktyka do 3 ligi ale tam na 10 meczy wygralem 2 a reszta w plecy... strzelam bramki lecz trace masakrycznie duzo ich... srednio 3 na mecz (czesto wg mnie zdobywane ze spalonego ktorego sedzia nie odgwizdal) nie wiem juz co mam zrobic i trace cierpliwosc juz na ta formacje...
Polecicie mi moze do moich zawodnikow jakas dobra formacje?

I prosze nie piscie mi ze nie umiem grac w fife gram w nia od lat i nigdy nie mialem takich problemow jak w FIFA WORLD przy tej formacji :)

Pozdrawiam i licze na konstruktywne odpowiedzi :)

PS. Jezeli to nie ten dzial to przepraszam :) i prosze o przeniesienie :)

...Vess/4Gen/VanBoogie...

30ab0c774b1bc1d2dac36c06cbfe2c37.png

...WHAT?...

Opublikowano

Formacja bardzo ofensywna.

Dobra jest dla tych co lubią atak.

Co do zachowania piłkarzy na boisku, to na tym polega gra w FUT.

Raz biegają Ci szybko, a raz wolno.

Najbardziej zrównoważoną formacją jest 4-1-2-1-2.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

ok wielkie dzieki Ranover za podpowiedz popracuje nad skladem i moze dobiore jakas sensowna taktyke dla siebie :)

MOZNA ZAMKNAC :)

...Vess/4Gen/VanBoogie...

30ab0c774b1bc1d2dac36c06cbfe2c37.png

...WHAT?...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...