Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban dla Polskiego YT`ra

Kominiar4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież na jego livach często wyzywa graczy na chacie, to jest cham, dlatego go nie oglądam, w dodatku nie zna nawet podstawowych buildów...

Opublikowano

Chłodna historia bracie.
Uważam, że każdy kto pisze easy jest idiotą. Wybacz - nikt w LoL community nie używa słowa easy jako spokojnie. Sam zacząłeś ten flamewar.
Moim zdanie to Ty poleciałeś sobie po chamówie. Sam uważam się za miłą osobę, ale jeżeli ktoś napisze mu easy - to dostaję piany z ust. To najgorsze co można napisać.
Mam gdzieś czy to youtuber czy nie. Easy to poniżenie przeciwnika i nie sądzę, abyś miał cokolwiek innego na myśli. Jesteś typowym "polaczkiem".

Od razu dodam, ze nie wiem nawet kto to jest zakreble - mało mnie to obchodzi. Jego rage jest dla mnie zrozumiały. I gdzie nasz naród został obrażony? W Twojej osobie drogi autorze? Bezsensownie - jeżeli chciałeś pochwalić się że umiesz być chamem samemu i wyciągać chamstwo z innych to gratulacje - udało Ci się.
A potem ludzie dziwią się, że community jest toksyczne. Wstydź się.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...