Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tibia rl wybór świata gdzie można spokojnie pograć

9396264

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem powrócić do gry na rl w Tibi (po długiej przerwie). Na moim świecie się troche porobiło (arcania): byłem w leaderującej gildi polaków było fajnie każde expo itd do czasu kiedy brazole się nie przenieśli pokonali nas, wiekszosc juz nie gra i teraz rządzą serwerem - nie da sie tam grać jak nie jestes w ich gildi. Więc tu się rodzi moje pytanie gdzie bym mógł znów zacząć grac ? Chodzi mi o server pvp najlepiej europejki gdzie nie gra zbyt dużo osób i gdzie nie ma leaderującej gildi lub może być ale żeby szło normalnie expic czasami pk itd. Fajnie by też było jakby grało tam troche polaków. Wiec jakie macie propozycje ? z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Proponuje tobie Aurore masz tam 2x exp plus na stamine wiec w razie wykrecenia sie szybko odrobisz. Mazz tam masę Polaków znajdziesz ich na world channel. Moge tobie pomoc w razie czego moj nick Nayla Sio gram druidem tez po długiej przerwie dlatego stanęłem z lv troche ale nadrabiam ;) odezwij sie ;)

Opublikowano

tylko ze tam gra po 1000 osob + mam tam chyba jakis 33 lev tez chyba druid albo ms ale ogólnie chodzi o to że za dużo typa tam gra nie ma gdzie expic bo na każdym expowisko po 10 osob siedzi ;/ 

Opublikowano

Lepiej grac z kimś niz samemu ; D takie osoby sa zabijanie i masz wolny eksp proste ;) silniejszy zwycięży ;)

Ja tam problemów nie mam nie edytowalem bo nie moge na telefonie jakis blad mam

Opublikowano

Spokojnie pograć? To polecam jakieś pvp serwery , spokojnie sobie nie pograsz na serwerach pokroju Aurora/Aurera za dużo ludzi gra to po 1 , no i biją każdego jak leci . Polecam Hiberna :)

Opublikowano

Ja polecam świat Hiberna.

PvP na Europie. 

Graczy jest po 150+ dziennie, można się wybić, nie oznacza to, że PKerów nie ma, ale jest dobrze ;>

Sporo widziałem Polaków.

Opublikowano

Nom ja na Hibernie spędziłem za starych czasów kopę lat , Polaków zawsze tam było sporo , były czasy PowerAbuse , że no wlatywali na każde expowiska 

teksty typu pay boh or die , ale wszystko się zmieniło , wiadomo że na pk trafić możesz , ale porobić questy , spokojnie znaleźć expowiska nie powinno stworzyć ci problemu ;p

EDIT:

Jakbyś zaczął grać , to napisz priv , jakieś śmieci na hibernie bym pewnie znalazł , oczywiście nie jakieś skarby , ale te śmieci byś posprzedawał i zawsze jakiś lepszy początek ;p

Opublikowano

Osobiście gram na Hibernie i nie narzekam :) Nie spotkałem co prawda zbyt wielu polaków, ale może to dlatego że ciągle albo expie albo skilluję. Na expowiskach praktycznie nie ma nikogo (przynajmniej ja na swoich nie spotykam) więc naprawde polecam. Jedyny problem jest z paroma itemami bo ciężko je dostać.

Opublikowano

Ja ci polecam zagrać na Antice gra tam dość dużo polaków nie ma jakiś dominujących gildi i jest miło :) Jak coś to pisz ja tez tam gram.

Opublikowano

Obsidia  80% to pl ;d reszt turki. Sam tam gram

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Opublikowano

Jaki jest sens w graniu na swiecie gdzie praktycznie nikogo nie ma a jesli chcesz kogos zabić to szukasz pol dnia ... Juz nie wspomnę zeby zrobic addon czy cos takiego

Opublikowano

:D   tyś chyba jest głupi @up :D  Jest duża przyjemność tylko   jak się gra na bocie to  nikogo się nie dostrzega i serwer wydaje się pusty :OOOOOOO

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Opublikowano

Zamykam, bo spam się robi.

Co do pustych serwerów, to przyjemnie się gra, łatwiej się wybić, wybór expowisk, na takiej Antice/Aurorze przecież 900 osób to nie ma gdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...