Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakim MMO można śmiało bocić?

Aqku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Nie bardzo widzialem gdzie stworzyć ten trmat dlatego wylądował tu :p Dawno dawno temu grałem w silkroad (jeszcze za starych dobrych czasow) . Grało sir przyzwoicie dużo ludzi nie tylko gimbusy dobry bot co prawda platny ale nie przeszkadzalo mi to. Od paru tyg nachodzi mnie ochota pograc w jakąś grę ale staram sie szukać jakiejś gry z możliwością bocenia tak jak to bylo w silkroad. I tu moje pytanie do Was czy istnieje coś w tym stylu gdzie można bocic? Obojętnie czy gra płatna jak i bot , obojętne mi to. Jefynie co nie trafia mi do gustu to tibia i metin ;) Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Dodam jeszcze, że bylo by super jeśli gra byłaby w miare popularna jak bylo to za dobrych czasow isro :p

Opublikowano

AION? Runes of magick albo jeszcze allods

Też szukam ale zastanawiam się nad tymi trzema ;)

Opublikowano

Czyli widzę, że po silku nic podobnego z możliwością bocenia nie ma :p a jak myslicie jaka mmo jest teraz najpopularniejsza?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...