Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy pobieraniu

BeAfraidOfMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż mam pewien problem.

Tydzień temu chciałem zobaczyć co się dzieje na prywatnych serwera metka, więc normalnie pobrałem jeden z nich.

Jednak nie przypadł mi on do gustu.

Gdy dzisiaj chce pobrać jakiś inny priv (przez Mozille i Chrome) oraz przez (multiupload i mega) to problem jest ten sam (występuje przy ściaganiu dóch privów).

Mianowicie zamiast normalnie pobrać metka i po pobraniu móc go otworzyć to mi po pobraniu otwiera się okno "Windows Media Player" (jak mniemam jakiś program do odtwarzania muzyki czy czegoś w ty stylu) w którym to właśnie dany priv się "otwiera", a raczej od razu wyskakuje błąd, że nie da się tego otworzyć.

Gdy klikam "Otwórz za pomocą" to mam do wyboru jedynie inne podobne programy - np mogę "otworzyć" priva za pomocą painta czy WordPada

Ma ktoś na to jakiś pomysł? Bo chyba coś mi się poprzestawiało, a ja jestem za głupi żeby dojść do tego co to^^

Opublikowano

Chodzi mi o ten plik co otwierasz i wyświetla Ci się od razu po otworzeniu ten odtwarzacz muzyki .

@EDIT

Słuchaj ziomek ale ty chcesz rozpakować tego askdhaj.rar czy już masz rozpakowany i metka nie możesz otworzyć ?

Sukces to solidnie wypracowany TRENING

wyniki nie przychodzą w momencie

kiedy ich oczekujesz, lecz kiedy

JESTEŚ NA NIE GOTOWY !

Opublikowano

Hmm faktycznie nie rozpakowywalem go... może programu nie mam?^^

Od razu jak sie pobiera xxx.rar to jak wchodze w pobrania i chce w to kliknac to zamiast jakiegos folderu czy cos otwiera mi sie ten odtwarzac muzyki

Opublikowano

Zakładam, że masz winrara no to robisz tak. 

Klikasz bierzesz otwórz za pomocą i wyświetla Ci się coś takiego :

X9Ua0Tt.png

Klikasz przeglądaj i wchodzisz w folderek gdzie masz zainstalowany wrar i poprostu klikasz na tą ikonkę. Mniej więcej wygląda to tak : 

lMqroHF.png

Sukces to solidnie wypracowany TRENING

wyniki nie przychodzą w momencie

kiedy ich oczekujesz, lecz kiedy

JESTEŚ NA NIE GOTOWY !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...