Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineFighT

FoQuseK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ni jaki :

1. Nie ma TP w losowe miejsce

2. nie ma swiniarni

3. spawn ujdzie ale nie jest zaskakujacy

4. administracja nie ogarnięta

TP w losowe miejsce zostanie dodane,świniarnia po co jak to jest survival,po co lepszy spawn,jak możesz mówić że administracja jest nie ogarnięta,jak byłeś na serwerze ok.2 min.

"Bo rocznik to tylko cyfry, a cyfry to nie uczucia."

"Nie ważne jak wolno robisz postępy i tak jesteś o krok dalej niż Ci, którzy wciąż siedzą na 

dupie i narzekają."

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale ja chce z shuun zrobić serwer Survival, tak nie ma losowego teleportu, lecz będzie w następnej edycji, teraz jest ochrona początkowa dla nowego gracza na 15 minut i jak wchodzi się na serwer to nie mogą ciebie przez chwile bić jak się zalogujesz. Świniarnia na Survival + Gildie pierwsze raz słyszę, to nie jest HardCore ani FreeBuild. Spawn jest zrobiony tak aby wszystko w nim było i wszystko jest zrobione. Czemu niby napisałeś administracja nieogarnięta ? Ja cały czas teraz myślę co dodać na serwer, nie myśl że ja sobie siedzę i sprawdzam cheaterów, ja cały czas siedzę i dodaje nowe rzeczy, teraz akurat myślę że już jest wszystko dodane. Na następnej edycji będą stoniarki, oraz gildie podłączone pod baze MySql, bo teraz są podłączone ale do SqLite lecz po /reload je usuwa, więc nie wgrywamy i niczego nie usuwamy. 

Opublikowano

Polecam :) fajny spawn drop fajny bo mały(za dużo "fajny") :P

Fajny serwer

Dziękujemy za opinie :)

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

NswMnBE.png

Autor grafiki @humannus

Witajcie.

Z dniem dzisiejszym wprowadzamy obowiązkowy baner, który musi znaleźć się w każdej publikacji z nowymi prefiksami.

Robienie bannera na stronie jest intuicyjne, jednak przygotowaliśmy dla Was powyższy tutorial, który ma to dodatkowo ułatwić.

Strona, na której zrobimy taki banner znajduje się tutaj.

craftbanner.com

Na dodanie bannera macie równe 3 dni.

W przypadku niejasności po dodatkowe informacje zapraszamy na PW - lub @Blezur.

Team Minecraft

Opublikowano

Bardzo mało ludzi coś ostatnio wbija na serwer, nie wiem czym to jest spowodowane, ale spróbujemy zrobić tak aby było więcej osób na serwerze, tylko jeszcze nie wiemy czym za bardzo. Na pewno postaramy się II edycje serwera ogarnąć bardziej, ja postaram się ogarnąć jak będę mógł pluginy oraz dodać jeszcze lepsze których nie ma na tej edycji żeby lepiej się grało. Jeżeli chcecie gdzieś pograć, a nie macie gdzie to zapraszam do nas, u nas spędzicie sobie miło czas, pogracie ze znajomymi, założycie gildie, poklepiecie się. Staramy się z całych sił aby serwer wypalił ale " początki są zawsze trudne ", jednak na starcie serwera bez żadnej prezentacji, tylko wysyłaniu wiadomości na skype było 10/25 osób, więc to nawet dobra liczba jak na start serwera, lecz teraz gra mniej osób, dzisiaj tylko gdzieś koło godz. 11 było 15/25 osób lub nawet więcej, ale nie widziałem aby było +20 osób na serwerze i to jest najgorsze, że człowiek się stara ale mu to nie wychodzi. Dlatego następną edycje chcemy lepiej ogarnąć, wszystko podpiąć pod bazę MySQL, dodać potrzebne pluginy/skrypty/urozmaicenia. 

# Zapraszajcie znajomych na serwer, kupujcie range Vip, wszelkie informacje na temat Vip'a na serwerze pod komendą /vip oraz /kupnovip

# Zaprosiłeś znajomego? Zgłoś się do administratora serwera, wtedy dostaniesz diament. 1 znajomy = 1 diament.

Opublikowano

@Up. Miejmy nadzieję że graczy będzie więcej ( ; 

My się nie poddamy, i zapraszamy :)

~ xD

­

logo.png

Opublikowano
662e6627ef351d778d4fd7a44aca0092.png

a2e8e0af66ad82f9b89fdec9ba6ed950.png

d4269e654b49c138a0a6b40242370ab1.png

51ba49a8482747b77c04729ee6189cdf.png

Zadaniem graczy będzie chodzenie po specjalnym lesie i poszukiwanie skrzynek z pisankami !

W trakcie 30 minut musicie znaleźć jak najwięcej pisanek. Po upływie określonego czasu zostanie zablokowany dostęp do skrzynek z jajkami. Wtedy udajcie się do specjalnego punktu, aby wymienić pisanki na nagrody! W kolejce do wymiany jajek stajemy POJEDYNCZO!! W przeciwnym wypadku graczom znajdującym się na tym samym miejscu w kolejce zostaną odebrane pisanki, a ich posiadacze będą przeniesieni na spawn. Event odbędzie się na /warp pisanki, który zostanie odblokowany graczom 10 minut przed eventem.

~Administracja serwera.

­

logo.png

Opublikowano

662e6627ef351d778d4fd7a44aca0092.png

a2e8e0af66ad82f9b89fdec9ba6ed950.png
d4269e654b49c138a0a6b40242370ab1.png

51ba49a8482747b77c04729ee6189cdf.png
Zadaniem graczy będzie chodzenie po specjalnym lesie i poszukiwanie skrzynek z pisankami !
W trakcie 30 minut musicie znaleźć jak najwięcej pisanek. Po upływie określonego czasu zostanie zablokowany dostęp do skrzynek z jajkami. Wtedy udajcie się do specjalnego punktu, aby wymienić pisanki na nagrody! W kolejce do wymiany jajek stajemy POJEDYNCZO!! W przeciwnym wypadku graczom znajdującym się na tym samym miejscu w kolejce zostaną odebrane pisanki, a ich posiadacze będą przeniesieni na spawn. Event odbędzie się na /warp pisanki, który zostanie odblokowany graczom 10 minut przed eventem.

~Administracja serwera.

Serdecznie zapraszam,do wygrania super itemki itp.

"Nie ważne jak wolno robisz postępy i tak jesteś o krok dalej niż Ci, którzy wciąż siedzą na 

dupie i narzekają."

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na event Wielkanocny o godz:18:00,czym więcej nas będzie tym lepiej ;D

dupie i narzekają."

Opublikowano
Lista nagród z eventu:

15-3 diaxy

25-10 diax

35-15 diax

45-diamond miecz fire 2 sharp 3

50-klata prot 2

70-klata i spodenki prot 2

100-cały set prot diamond - caly set prot 2

150-Cały secik diax + miecz - set prot 3 - miecz 5/1

200 - vip na 1 dzien

250 - vip na 3 dni

( 15  pisanek - 3 diaxy) itp

­

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...