Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zle wgrane stery nie moge usunać wgrałem ponownie i wraz

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi mi o to że tam gdzie błąd był to archiwalny beta sterownik co nie ? i dlatego mi migało wgrałem ster z certyfikatem ale co na focie nie chciało wgrać  bo powiedziało że to najnowsze morze teraz nie wywali mi blue scrn czy to morze czy czy to jest dobrze czy zmienić  ?  sprawdzony ster to 335.23 a wcześniejszy to -*  GeForce 337.50     

czy będzie się to ze sobą gryzło bo odinstalować nie mogę jak widać zainstalowałem sprawdzoną wernacje ale 1 program z bety został :(

post-993006-0-13670100-1397728755_thumb.png

Opublikowano

Napisz to jeszcze raz, zrozumiale, po kolei, po Polsku. Z tego bełkotu nie idzie kompletnie zrozumieć o co Ci chodzi, co zainstalowałeś i z czym są problemy.

Wgrałem tery wcześniej beta no nie i wywalić mi blue scrn no nie a;e jeden program co masz błąd z bety nie chciała się odinstalować reszta odinstalowała się usunąłem będę w rejestrze aby został ten program co błąd pytanie czy nie będzie się gryzło ?

Opublikowano

Miało być po Polsku, poprawną polszczyzną, najlepiej z kropkami i przecinkami, a nadal jest niezrozumiały ciąg słów...

Jak chcesz poprawnie odinstalować i zainstalować sterowniki to wchodzisz w tryb awaryjny, odinstalowujesz w nim wszystko od Nvidii oprócz PHYSX (nie da się odinstalować w trybie awaryjnym). Jak już odinstalujesz wszystko to robisz restart kompa, pobierasz z neta mały programik, który nazywa się "systemcleanup", zaznaczasz w nim wszystkie okienka możliwe, najpierw program robi skanowanie, jak skończy naciskasz "clean". Na dole po lewo będziesz miał "free space" czy jakoś tak, jak po pierwszym naciśnięciu "clean" nie będziesz miał tam 0 to naciskasz ten przycisk jeszcze raz, i po kolejnym czyszczeniu powinno być 0,0. Dla pewności odpal jeszcze CCleaner, przeleć nim rejestr. Zrestartuj kompa i zainstaluj pełny pakiet tych sterowników, z których chcesz korzystać (oczywiście zaznaczając przy instalacji opcję "wykonaj czystą instalację"). Po takich operacjach wszystko powinno być ok.

Opublikowano

To odinstaluj PHYSX też, tylko jego musisz odinstalować na końcu, w trybie normalnym, a nie jak całą resztę w awaryjnym. Porządne czyszczenie systemu i rejestru i instalujesz pełny pakiet z PHYSX razem.

Opublikowano

To odinstaluj PHYSX też, tylko jego musisz odinstalować na końcu, w trybie normalnym, a nie jak całą resztę w awaryjnym. Porządne czyszczenie systemu i rejestru i instalujesz pełny pakiet z PHYSX razem.

Jak narazie nic sie nie wali więc jest spoko :) DXD  aktulizacja sama poszła raz mi migneło ale już jakos nie miga jak bedzie migac zrobie tak jak mówiles niech zostanie ten PHYSX jak sie będzie gryzł lub wywali mi bluescrn zrobie jak mówiles format itp narazie dziękuje za pomoc   pozdrawiam xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...