Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Umiesz Zrobić Strony Do serwera metin ? Zajrzyj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten tutorial to ironia, prawda?

Jako początkujący zrobiłbym to samo co w momencie, w którym uczyłem się w tej branży, mianowicie wpisał w kochanym google frazy: "kurs html", "kurs php" etc,etc,etc. 

Ten tutorial jest porównywalny do burdelu, to co tu opisałeś to obraza dla programistów.

Uczysz ludzi budować treści na tabelach?! Hellou mamy 2014 rok, erę HTML5, CSS3 i temu podobnych, serio?

Opublikowano

Słabo to opisałeś, korzystałeś pewnie z googli lub z własnych umiejętności, które pozostawiają jeszcze wiele do życzenia.

W sumie nie wiem czy jest sens tworzyć taki poradnik, ponieważ jest w necie tego od groma.

no ale cóż + za chęci.

Opublikowano

Więc jestem kompletnym kretynem, bo mnie nie uczyli tego od 4 klasy podstawówki ;( 

@topic

Nie rozumiem. Mógłbyś coś więcej napisać bo zatrzymałem się w tym miejscu. Poradnik strasznie mi się przydał - dzięki!

Na to wychodzi :)

Opublikowano

Słabo to opisałeś, korzystałeś pewnie z googli lub z własnych umiejętności, które pozostawiają jeszcze wiele do życzenia.

W sumie nie wiem czy jest sens tworzyć taki poradnik, ponieważ jest w necie tego od groma.

no ale cóż + za chęci.

mi się wydaje, że ktoś tu wyjarał za dużo towaru ^.^ Hahahaha...

Serio, po co takie poradniki na tym forum.... każde zagraniczne forum jakos się rozwija, etc. a tutaj pustka :v

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

div to chyba komenda żeby wyłączyć serwer ale nie wiem bo tym stronymasterem nie jestem.

@topic

Poradnik jest super dowiedziałem się wiele ciekawych,interesujących faktów z życia wziętych. Czytając ten poradnik czułem się jak   Tommy Lee Jones w Ściganym. Wiele emocji naprawdę.

Super musisz robić takich więcej.

NO DOBRA TERAZ MI WYJAŚNIJ KTOŚ O CO CHODZI Z TYM .. *Brydż (sportowy) BO JESTEM CHYBA ZA GŁUPI I NIE ROZUMIEM

DZIĘKI

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik jak najbardziej spoko ;) na pewno ktoś początkujący zapamięta chociażby minimum z tego ;) Utkwi mu to w głowie 

łap + bo sie rozpisałeś i w google tego nie widziałem ;) Jedynie właśnie ten temat ;) który prowadził na mpc

Opublikowano

Poradnik jak najbardziej spoko ;) na pewno ktoś początkujący zapamięta chociażby minimum z tego ;) Utkwi mu to w głowie 

łap + bo sie rozpisałeś i w google tego nie widziałem ;) Jedynie właśnie ten temat ;) który prowadził na mpc

Dobre, dobre :D  >klik to google<

Masz co najmniej z 10x stron z pełnym kursem html/css (czyli właśnie to co autor tutaj napisał)

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Rodzi nam się drugi BombWork, albo i Zielsko. xD

Gratuluję, oby tak dalej a Ymir będzie mógł się schować!

@Antywarn

Napisałeś, że zajęło Ci to dużo czasu, jeśli można spytać, to w ile konkretnie można stworzyć takie "coś"?

Opublikowano

Super, że ciśniecie sobie bekę. Ale macie temat Pogaduchy. Papa Gimbusy

Bo w sumie jest z czego. :)

Na przyszłość zamiast płakać tak jak teraz, to zapoznaj się dokładnie z tematem zanim napiszesz kolejny "poradnik".

Tak jak już było napisane, wartość poradnika praktycznie zerowa. BombWork, Zielsko i reszta mogą spać spokojnie, bo nowej konkurencji raczej nie będzie. :D

Opublikowano

Od razu widać że skończył gimnazjum, a wiedzę wyniesioną z lekcji informatyki przedstawił nam. Szkoda że jest ona nikła.

~ co do tematu, w końcu wiem co to html !

dziękuje ci a ten napiszesz jak dać lajka? bo nie umiem a bym chciał ci dać

517981403547547309333.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...