Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

csgo Lounge

naruto4098

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ze stroną csgolounge.com. Chodzi o to, że gdy klikam na mecz, na który chce postawić skiny, nie pojawiają mi się one pod spodem a widziałem filmiki na youtube, że wszystkie skiny powinny być na dole po lewej stronie. Wie ktoś może gdzie leży problem? Z góry dziękuje :D

Opublikowano

Dodałeś swój "ekwipunek" na stronę , tj. link z klienta STEAM  , który musisz wkleić na stronę csgolounge.com w my profile? 

Być może jest to jeden z tych problemów , że nie widzisz itemków. 

Jeżeli nic takiego nie dodawałeś to od razu w jakimś stopniu Ci pomogę :) 

1.Wejdź na STEAM -> Ekwipunek-> Oferty Wymiany-> Klikasz po prawej stronie "Kto mi może wysyłać oferty" -> Kopiujesz link z dołu 

2.Wchodzisz na stronę csgolounge.com -> Logujesz się ze swojego konta STEAM -> Wchodzisz w MY PROFILE-> Skopiowany link wklejasz do pierwszej rubryki tj."Your steam trade url " -> Po wklejeniu klikasz "Change" i wsio powinno działać i powinieneś widzieć przedmioty przy obstawianiu :) 

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

spróbuj przez inną przeglądarke się zalogować i ustawić ten link jeszcze raz . Albo wejść w "Kto mi możę wysyłac oferty wymiany " i wygenerować nowy link i go wkleić , być może jest coś zbugowane :) 

Opublikowano

a jak wkleisz nowo wygenerowany link w miejsce starego i klikniesz change coś się dzieje?

daj kontakt jakiś do Ciebie to napiszę :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...