Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na serwerach Medium

SzefuPlayGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisiaj napisze wam jak zarabiać yang na serwerach Hard/Medium a więc do dzieła smile.png
1. Potrzebujemy wojownika mentala z 70lv i silnym ciałem na P reszta skili morze być na G smile.png
2. Robimy eq 20% na YANG (te bony robi się w butach tarczy i naszyjniku smile.png
3. Jeżeli jest taka możliwość kupujemy lub zamawiamy monetę z Item Shop która daje 60% na podwójne YANG na określony czas.
4. Jeżeli mamy monetę 60% na podwójne YANG i bony w butach tarczy i naszyjniku 60% na podwójne YANG idziemy do V2 i bijemy moby smile.png
5. Cały exp zdobyty odajemy na gildie żeby nie przekroczyć 71 LV smile.png bo na 70 lv najlepiej dropi kasa smile.png
Po upływie godziny dropienia yang z tym eq w V2 mamy 350-400kk smile.png
TuT napisany w 100% prezemnie sad.png
ZAROBEK NA SERWERACH MEDIUM ! PROSZĘ O USUNIĘCIE W NAZWIE TEMATU "HARD"

Daj " Lubię To " Dzięki serdeczne JP

Opublikowano

Jak dla mnie to zwykłe nabijanie postów. Poradnik niema najmniejszego sensu, ponieważ każdy serwer medium/hard jest inny. 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Jak dla mnie to zwykłe nabijanie postów. Poradnik niema najmniejszego sensu, ponieważ każdy serwer medium/hard jest inny. 

Dokładnie, dodaj informacje na jaki to serwer bo poradnik jest bezużyteczny

bo na niektórych wcale yangi nie dropią.

Opublikowano

Ten Poradnik to chyba bardziej pod serwery easy gdzie yangi szybko lecą :). Szczerze to wątpię , że na serwerze medium/hard zdobędziesz tyle yang w tak krótkim czasie :P. 

No ale mogę się mylić. 

Opublikowano

Po upływie godziny dropienia yang z tym eq w V2 mamy 350-400kk

Na każdym serwerze drop yang jest inny, więc takie szacowanie zarobku jest niezbyt trafne.

Poradnik jest zbyt ogólnikowy, dobrze byłoby jakbyś bardziej się określił: na jakim serwerze to testowałeś, etc.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Przecież na każdym serwerze są inne raty, inne mapy, a nawet bony.. temat to spam, jest 962 3496713496713496731498671394867398467934876436 takich tematów.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Co ten temat ma wspólnego z poradnikami dot. tworzenia serwerów prywatnych?

Lepsze jest to, że wchodzi moderator działu Metin2 i chyba nie widzi, w jakim dziale znajduje się temat...

@topic

gram na serwerze, gdzie nie ma V2 - jak zarobić?

umarł

Opublikowano

Intencje autora może i dobre lecz gdyby nazwał ten tematr "Jak zarobić na serwerze NAZWA.pl" to wyglądało by to inaczej. 

Załóżmy, że ten poradnik odnosi się do danego serwera to i tak wykonanie jest fatalne. 

Opublikowano

comment_KhtV3WlKN4u2Y2KYlznUt78emSgblETa

Chcesz kupić konto do Steam z CS go bądź innymi grami albo wypasiony Origin z FIFA 14 i innymi ? Luknij w moje tematy na giełdzie.

Konta sprzedaje także przez allegro ! ; )

Opublikowano

Jak widzicie w tym poradniku opisałem, że robiąc eq na DROP YANG ... leci dużo dużo więcej Yangów z takim eq .

A nie lepiej zrobić dropka na DT, dropić mapki i z buffem na ripka by dropić szkaty? ;)

No dobry pomysł, ale Przy okazji można podexpić Postać ;)

Daj " Lubię To " Dzięki serdeczne JP

Opublikowano

No nie za bardzo, nie każdy serwer jest tak zrobiony jak avalon ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Poradnik niezły na wielu privach. Dobre dla osób rozpoczynających gre na privach gdzie drop yang jest mocno zwiększony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...