Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prędkość strzelania z łuku

SzefuPlayGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krąży wiele plotek na temat tego, że Kobieta Ninja strzela z łuku szybciej niż mężczyzna. To dość ciekawe, gdyż teoretycznie takie zjawisko nie powinno mieć miejsca, a sama animacja tych samych postaci różniących się tylko płcią powinna trwać tyle samo.

Chodzi o to, ze płeć [MĘŻCZYZNA] ma większe mięśnie i przez to ciężej mu się ruszać.

Płeć [KOBIETA] ma mniejsze mięśnie, jest niższa i dzięki temu - zwinniejsza.

To na tyle, ale pomimo tego, że mało się rozpisałem to możecie docenić tę zerową informację xD.

Daj " Lubię To " Dzięki serdeczne JP

Opublikowano

Ja pierdole, zaraz jebne. Ty wiesz, że ta gra to fikcja? Niczego takiego nie ma? Święty Mikołaj też nie istnieje.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Ja pierdole, zaraz jebne. Ty wiesz, że ta gra to fikcja? Niczego takiego nie ma? Święty Mikołaj też nie istnieje.

Płakać nie musisz ;(

Daj " Lubię To " Dzięki serdeczne JP

Opublikowano

po chuj wstawiasz takie popierdolone poradniki ? Na kazdy temat znajdziesz poradnik. NIE MASZ PO CO PISAC NOWYCH. Zreszta jak juz napisales te poradniki to umiesc je w odpowiednim dziale

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Potwierdzone info. ;) Kobieta strzela szybciej.

po chuj wstawiasz takie popierdolone poradniki ? Na kazdy temat znajdziesz poradnik. NIE MASZ PO CO PISAC NOWYCH. Zreszta jak juz napisales te poradniki to umiesc je w odpowiednim dziale

To nie jest poradnik przecież. :O

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Pasjonat
Opublikowano

Sam sprawdzałem tą sprawę kilka razy i fakt jest taki, że kobieta ma po prostu szybszą animację co nie wskazuje w ogóle na to, że bije szybciej. Tzn. animację ma może ciut szybszą (to nie jest nawet sekunda) lecz dmg dostaje tak samo, jeśli będziemy mieli kobiete i mężczyznę np. z 150 szybkością ataku to kobieta będzie miała lekko szybszą animację strzelania (bardzo słabo widoczną) lecz dmg będzie szło w takim samym tępie.

Opublikowano

Myślę że to faworyzowanie kobiet,lecz to bardzo możliwe że kobieta szybciej strzela z łuku.Sam kiedyś strzelałem z kobiety i dość szybko przebrnęła ta strzała do celu .

Opublikowano

A jak matka kazała Ci przywiesić kartkę gdzieś do okna, to Ty i tak jak głupi pisałeś i przywieszałeś.

Mikołaj nie istnieje?? -,- dzieciństwo mi popsułeś.

Co do tematu tak rzeczywiście ta informacja była mi tak potrzebna jak majtki prostytutce, aż postanowiłem wrócić do metina, dzięki za info !.

Odmieniło to moje dotychczasowe spojrzenie na metina !

Jesteś wielki :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A czy wojowniczka ma wolniejszą animację "Uderzenia miecza" (Mental) bronią dwuręczną?

Pytam z ciekawości, bo w końcu mięśnie ma o wiele słabsze od mężczyzny, a unieść tak ciężką broń jedną ręką, to nie lada wyczyn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...