Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"elohell nie istnieje"-dobry żart :)

henioryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błagam...

Ludzie.

Gdyby Elo Hell nie istniało.

To już dawno większość osób byłaby w goldzie.

Grając pierwsze 10 meczy wygrałem 4. I to tylko dzięki temu że trafiłem na w miarę ogarnięty team.

Dostałem się do Silver V i w ciągu 2 dni przegrywałem 90% meczy.

Wygrywając kilka pod rząd dostałem 50 pkt. A przegrywając 2 mecze straciłem wszystkie.

Więc, proszę moje goldy, diamenty, czy platyny.

Nie mówcie że elo hell nie istnieje bo to co się dzieje teraz w niższych dywizjach to aż przykre jest..

Hahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahgagagahahgahahahaggagagahahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahah.

Z brązu 5 do silvera sie wychodzi w 3-4 dni maks z. Silvera do golda to samo. Wystarczy grać na poziomie golda, ale ty pewnie jesteś w brązie "mentalnie diamond" i przez noob team wyjść nie możesz.

@topic elo hell nie istnieje. Najwyraźniej gold 3 to twój poziom, ćwicz dalej to wbijesz platyne, a potem założysz temat "platyna elo hell"

Opublikowano

2q87ogg.jpg

Tak wygląda twój elohell.

1dzień: ogarnianie mmr (wybicie do góry), lp po 24.

2 i 3 dzień, to były 4 gry dziennie: skoki bez serii po 2 dywizje i po 30lp za wina.

Gold 3 > Plat 3

@down: To konto koleżanki, w tamtym sezonie wiele innych kont tak wybijałem, też nie było zbyt dużego problemu. Chociaż wybić konto po lose streaku dużo ciężej - mniej lp za wina i gorsze teamy.

League of Legends

Opublikowano

Moze nie elo hell ale poprostu noby , znajdz moj temat , tam wrzucam same takie zdjecia..

Opublikowano

@up nastepny za przeproszeniem jebany debil ktory wchodzi tu bez zadnego powodu... sprobuj kutasie (za przeproszeniem) wycarrowac mecz w 4v5 kiedy moj team pada po jungli i ma 0 komunikacji :)

baner.png

Opublikowano

Z tego co wiem to forum jest dla każdego otwarte i każdy może komentować to co chcę. ;) A ty zluzuj porty bo spinasz, tak jakby Ci dom podpalili. Przegrałeś jednego rankeda z tego powodu że sam mialeś 30 killi a reszta teamu ich nie miała także ziom zluzuj porty i jak Ci się coś nie podoba to za przeproszeniem WYPIERDALAJ. Dziękuję dobranoc.

Opublikowano

@up tak,mialem 30 killi bo tak jak juz pisalem,mialem na lini 10:0 :) cos jeszcze? i tak,nie podoba mi sie to,ze uwazasz ze takie przegranie to jest nic. ja takie rankedy mam co 2 gre

baner.png

Opublikowano

Chyba każdy ma coś takiego, najgorsze jest, że to właśnie ty z 5 osób musisz tego rankeda wycarrować. Dlaczego właśnie zawsze pada na ciebie? Rzadko się zdarza ogarnięty team albo chociaż team bez flamerów i afkerów z którymi można się dogadać. Ale chyba o to w LOL'u chodzi, jakbyś trafiał cały czas na ogarnięte teamy osiągnąłbyś może nawet diament i przestał grać, a rito tego nie chce. Taka trochę teoria spiskowa :E

Opublikowano

Ten "Elo Hell " To twój skill jaki posiadasz. Jeśli jesteś dobry to wyjdziesz dalej, a jeśli jesteś na poziomie golda zostaniesz w goldzie  proste.. Udowodnione było to z pro graczami, którzy smurfowali od placementów do diamentów ;)
A to, że czasem Ci trafi idiotów do teamu to jest normalna rzecz. :)

lucyfergif.gif

Opublikowano

temat do zamkniecia,spam tutaj sie robi :D kazdy pisze to samo,tylko w innej formie ;d

tak btw. to na smurfie juz wszedlem do g4 w niecaly tydzien od zagrania 1 placementa :)

baner.png

Opublikowano

Co do Autora

Mysle ze jest nie zrownowazony psychicznie , i bija go kablami w domu , nie wnikam

Co do tematu 

EloHell nigdy nie istnialo , wychodzilem z brazu z srebra i z golda oraz z platyny a teraz jestem w diaxie :) Nigdzie nie bylo ciezko

Padłem i nie wstaje. :D

Opublikowano

Ja pierdolę, spróbujcie wycarry'ować grę z 4 spierdolinami i kilkoma ogarniętymi przeciwnikami. Tego się po prostu wygrać kurwa nie da. I nie pierdolcie, że twój skill blablabla bo to gówno prawda jest. W Sezonie 3 wybijało się łatwiej niż teraz ale to co kurwa ludzie teraz odpierdalają to się w głowie nie mieści, nawet w high div. "Wow patrzcie enemy robi barona i ma przewagę 100000000000 killi!!! Lepiej pójdę sobie zrobić blue buffa. Ich blue buffa. Przechodząc oczywiście przy baronie.", "Wow, enemy jungler zgankował bota! lepiej zacznę obrażać mojego adc.", "No kurwa już prawie zniszczyli nexusa, lepiej sobie postoję.". 

@Edit: A jeżeli powiecie, że profesjonalni gracze jakoś normalnie wychodzą - zapierdolę. Po placementach weszli do golda/platyny - nie musieli użerać się z taką ilością debili. 

3431810405.png

Opublikowano

rozpierdalają mnie idioci którzy wypowiadają się w tym temacie że nie umiesz carrować. Po 10 meczach promocyjnych wrzuciło mnie do golda 5, wyszedłem stamtąd carrując w zasadzie 80% meczy z mida/jungli czy adc. Doszedłem do tego gówna zwanego goldem 2 i tutaj nic się nie da zrobić, ani razu nie przekroczyłem jeszcze progu 70 LP tak jak to robiłem wcześniej. Dostaję kurwa w co każdym meczu jakiegoś dzieciaka, który np. zrobi 0/2, zacznie flejmić supporta i wyjdzie. Albo junglera który nigdy nie gankuje tylko np przychodzi po farmę i sobie odchodzi, albo jakiegoś innego feedera. I ja naprawdę nie wiem, jaki interes mieli ludzie żeby boostować tych raków czy też carrować ich w promo matches? No kurw to jest brąz czy gold?  Chyba trzeba sprzedać konto i skończyć z lolem, to jest dramat jakiś.

Opublikowano

przegrana seria do gold 3 przez trolla :) ale wy dalej mowcie,że nie potrafie wycarrować i że jak będę lepiej grał to wyjdę :)

1zx5k7p.png

Szczerze mówiąc to tę grę mogłeś wygrać razem z leblanc, pantheonem i morganą. Dość łatwo mogliście ich zmiażdżyć w Team Fightach, szybki push i gg. 

Z tego co widzę to ich yasuo nie był jakoś specjalnie dobry, myślę, że wystarczyło focusować mastera yi i moglibyście dość łatwo to wygrać. 

@Edit: No ale nie było mnie w grze, więc...

3431810405.png

Opublikowano

@up tez tak na poczatku myslalem,ale jak zobaczylem ze jinx i i master bija mi kryty po 500 to zwatpilem :D nie bylo szans,bez adc nie mielismy dmg w teamie :D my mielismy wszystkie linie pushniete a oni gole inhi na topie  bo dojechalem tam w 20 minucie :D

baner.png

Opublikowano

@up tez tak na poczatku myslalem,ale jak zobaczylem ze jinx i i master bija mi kryty po 500 to zwatpilem :D nie bylo szans,bez adc nie mielismy dmg w teamie :D my mielismy wszystkie linie pushniete a oni gole inhi na topie  bo dojechalem tam w 20 minucie :D

Skoro tak to szkoda, gdyby twitch choć trochę ogarniał to może byście wygrali. 

3431810405.png

Opublikowano

Twój build na kupę. Janna zajebiste staty, fizz i lee sin przyzwoite. Jedynie karthus potracił fragi ale nadrobił to farmą.

W teamie przeciwnika z kolei same boty poza anką. 

Część drużyny, oczywiście poza tobą zaczęła myśleć i budować magic resy. Annie brała was na bursta a wy składaliście się jak domki z kart. Tak było.

I jeszcze mówiłeś im chodźcie mida? O rany, jesteś takim dobrym graczem, jebać inne linie, idziemy midem xD

Jesteś słaby i nie potrafisz wycarryować to nie elohell tylko jesteś tam gdzie być powinieneś, pozdro.

To propo pierwszego meczu.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

wniosek 1 : nie graj czymś czym się nie da carrować , 

albo ty nie umiesz 

wniosek 2 : jak wiesz że masz trolla to wyjdź z lobby 

wniosek 3 : zamiast się użalać to graj .

Opublikowano

Twój build na kupę. Janna zajebiste staty, fizz i lee sin przyzwoite. Jedynie karthus potracił fragi ale nadrobił to farmą.

W teamie przeciwnika z kolei same boty poza anką. 

Część drużyny, oczywiście poza tobą zaczęła myśleć i budować magic resy. Annie brała was na bursta a wy składaliście się jak domki z kart. Tak było.

I jeszcze mówiłeś im chodźcie mida? O rany, jesteś takim dobrym graczem, jebać inne linie, idziemy midem xD

Jesteś słaby i nie potrafisz wycarryować to nie elohell tylko jesteś tam gdzie być powinieneś, pozdro.

To propo pierwszego meczu.

ja bylem annie :) lucka nacelowalem,dlatego tak sie swieci

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...