Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"elohell nie istnieje"-dobry żart :)

henioryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elohell nie istnieje?hhahaahhahahahahahahahaha

zdjecie z rankeda przed chwila:

1 afk (poszedl afczyc bo "musial isc") i 3 pierdolonych debili nie majacych mozgu w teamie :) powodzenia,wygrajcie takie cos :) robilem co moglem,sksulem barona,mowilem im chodzcie mida w 4,broncie mnie,ale oczywiscie kazdy z nich chodzil po jungli i padali osobno :)

2w4ict1.png

baner.png

Opublikowano

Heh, to nie jest Elo Hell tylko kupa team wątpię żebyś miał takie coś co mecz. :)

Ps. Nie płacz, LoL to nie całe życie, nie poszło? Wyjdź na dwór na spacer, albo gdzieś ze znajomymi.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Hahah ; D

Nie no rzeczywiscie czasem ciezko. Ale gdybys mial 100%Lose ratio to nie bylbys w Goldzie ;]

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@up hahaha nie umiem carrowac gier ? z afkiem i 3 spierdolami?

Mam pomysł: powieś się! Po prostu to jest taka tragedia, że zamach na WTC, to przy tym pryszcz.

26580661356929583315.png

Opublikowano

Przecież to oczywiste, że przegrywasz przez noob team :D  Poza tym nie ma takiego czegoś jak Elo Hell więc nie płacz i graj dalej.

Opublikowano

Jak narazie to Ty nabijasz posty.

Topic -

Po co sie żalić na forum? , jaką ważnosć bedzie mial dla Ciebie ten mecz za np 2 tygodnie? żadną, takiego teamu co gre na 100% nie masz, bo jest to niemożliwe.

@DOWN

Z tego co widze to wpadles w lose streak, zrób se przerwe od gry, nie graj np przez tydzien i zacznij znów, miałem tak samo i to nie raz.

Opublikowano

@2up ale mnie to juz tak wkurwia... kolejne 2 mecze przegreane przez team,oczywiscie majac 4/1 jako adc mialem team 0/6 na topie,3/10 w jungli i 3/10 na midzie :)

PS : teraz gram leoną i moj mid majac 0/5 poszedl afczyc ;)

moze nie co gre,ale bardzo czesto:) a zrobilem ten temat,aby pokazac wam poziom na EU NE :)

baner.png

Opublikowano

nie flejmie dopuki mnie bardoz nie wkuriwa.bo kiedy majac 0/5 mnie wyzywaja za wlasne bledy to juz przesada

PS: nie wychodza przez flame,jest to ragequit/ "musza isc"

baner.png

Opublikowano

IMO. jeśli karthus jest w enemy i dopuściłeś do late game to sam sobie to przegrałeś, na tą kurwe nie da się wygrać late, martwy robi po 2k DMG.

Przez całego golda od 5 do 1 miałem 2 afków, nie wmówisz mi że się nie da wyjść

Opublikowano

Błagam...

Ludzie.

Gdyby Elo Hell nie istniało.

To już dawno większość osób byłaby w goldzie.

Grając pierwsze 10 meczy wygrałem 4. I to tylko dzięki temu że trafiłem na w miarę ogarnięty team.

Dostałem się do Silver V i w ciągu 2 dni przegrywałem 90% meczy.

Wygrywając kilka pod rząd dostałem 50 pkt. A przegrywając 2 mecze straciłem wszystkie.

Więc, proszę moje goldy, diamenty, czy platyny.

Nie mówcie że elo hell nie istnieje bo to co się dzieje teraz w niższych dywizjach to aż przykre jest..

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Mistrzu , nie ma czegos takiego jak elohell :) gralem 4v5  bez adc , po 20 minucie napisał ze musi spadać mielismy 3 ap i rammusa gra trwala 50 minut , pocarrowalem 4v5 :) to że masz fragi a nie umiesz wycarrowac to znaczy ze ELOHELL? :D Sam przegralem serie do platyny 2 razy , a dzisiaj na luźno 3 winy i plat5 :D

Opublikowano

Błagam...

Ludzie.

Gdyby Elo Hell nie istniało.

To już dawno większość osób byłaby w goldzie.

Grając pierwsze 10 meczy wygrałem 4. I to tylko dzięki temu że trafiłem na w miarę ogarnięty team.

Dostałem się do Silver V i w ciągu 2 dni przegrywałem 90% meczy.

Wygrywając kilka pod rząd dostałem 50 pkt. A przegrywając 2 mecze straciłem wszystkie.

Więc, proszę moje goldy, diamenty, czy platyny.

Nie mówcie że elo hell nie istnieje bo to co się dzieje teraz w niższych dywizjach to aż przykre jest..

Jak mi wyjaśnisz to, że grając w silverze na koncie kolegi mialem  100% winrate? 

Opublikowano

Jak mi wyjaśnisz to, że grając w silverze na koncie kolegi mialem  100% winrate? 

Fart do timów Kappa

Nie bierzcie wszystkiego dosłownie od takiego człowieka, który jest po prostu zły bo różne rzeczy się mówi wtedy.

Nie da się wygrać wszystkiego, uwierzcie mi. Grałem z Challengerem i pomimo tego, że miał 12:0 nie był w stanie wycarrować gry, po prostu nie da się wybić 5 osób z enemy teamu w 1 tfie.

Opublikowano

Co do Autora

Mysle ze jest nie zrownowazony psychicznie , i bija go kablami w domu , nie wnikam

Co do tematu 

EloHell nigdy nie istnialo , wychodzilem z brazu z srebra i z golda oraz z platyny a teraz jestem w diaxie :) Nigdzie nie bylo ciezko

Opublikowano

Elo hell to stan twojego umyslu. Jak bedziesz myslal ze jestes w elo hell to tak bedzie ale tylko dla cb i nigdy nie wyjdziesz z golda.

PS: takie gry to ja mam codziennie i chyba kazdy.

sstwc.jpg

Opublikowano

Piekło to ludzie.

Gdzie nie pójdziesz natrafisz na "spierdolinki". Pozwolę sobie zacytować pewnego gracza z wysokiego elo - w przekładzie oryginalnym:

"The only thing that is high - people"

Pozdrowienia dla kumatych.

Głowa do góry mudźynku!

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...