Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką postać wybrać?

DildoSwaggins

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka,jestem obeznany w elswordzie,gram od  1 sezonu,lecz teraz mam dylemat.Nie wiem jaką następną postać wybrać,mam już Chunga DC i Arę YR.Myślałem nad Aishą albo Ravenem.Pomożecie wybrać? uwzględnicie wybór? Zależało by mi. c: Dzięki.

Opublikowano

Postacie są na tyle zróżnicowane, że to zależy od Twojego stylu gry.

Powinieneś wybrać postać, która Ci się najbardziej podoba. Z Aishy to bym wybrał VP (ciekawa postać) lub DW (ale tutaj pasek 2 jest naprawdę wymagany i bez żadnych wątpliwości). Ogólnie na Aishe potrzeba dwa paski.

Z Ravena to sam nie wiem. Mi się zawsze podobał VC i go zrobiłem, jednak nie pograłem zbyt długo, bo aż do 42 poziomu xD

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Zależy. Jeśli kładziesz wielki nacisk na PvP - przydałby się.

Co prawda wtedy Raven jest bardzo silny, jednak bez paska B raczej dasz radę. Kwestia oceniania skilli - musisz ustalić te najważniejsze.

Nadal pozostaje nam zmiana skilli w trakcie planszy, co jest dużym ułatwieniem.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Aisha Elemental Master - czysty spam, zero skilla.

Oh Really?

Matko Bosko, że tak powiem nie znoszę gdy ktoś cały czas powiela stereotyp, że EM-ka to tylko spamerka z brakiem skilla.

Jeżeli ktoś lubi chodzić na łatwiznę to faktycznie - pobiega przez cały mecz ładując manę i 'nawalając' ciągle magicznym pociskiem.

Jednakowoż znam sporo EM-ek (nie tylko na polskim serwerze), które wypracowały sobie wspaniały styl walki. Aż miło jest się z nimi pojedynkować.

Wszystko to kwestia gracza i jego postawy, a nie klasy postaci.

Amen.

57941428314396613531.png

Morlinka aka Lyshantus

esent.png

Opublikowano

Oh Really?

Matko Bosko, że tak powiem nie znoszę gdy ktoś cały czas powiela stereotyp, że EM-ka to tylko spamerka z brakiem skilla.

Jeżeli ktoś lubi chodzić na łatwiznę to faktycznie - pobiega przez cały mecz ładując manę i 'nawalając' ciągle magicznym pociskiem.

Jednakowoż znam sporo EM-ek (nie tylko na polskim serwerze), które wypracowały sobie wspaniały styl walki. Aż miło jest się z nimi pojedynkować.

Wszystko to kwestia gracza i jego postawy, a nie klasy postaci.

Amen.

Napisałem, że wystarczy spamić i ma się wygraną, nie oceniłem tym samej EM. Tak wiem, że EM jest dobrą postacią, mój kolega był pierwszą EM na serwerze z S+ (gdzieś tak w kwietniu ubiegłego roku).

Jednak nie zgodzę się, że wszystko to kwestia gracza i postawy, bo po revampie jest wielka różnica pomiędzy skillami i combosami postaci.

co sądzicie o "Ara" do pvp ?

Ja wolę YR pod PvP, jednak osiągnąłem nią tylko S. Wydaje mi się, że SD będzie lepsza ze względu na jej skille i fizyczne combo.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...