Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smocze monety

fleshxmetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przeważnie to oszustwo piszą że to np 80sm za 16zł a tak naprawdę to sms do np innej gry

Opublikowano

Po co nabijać sobie posty jak nie wiecie...

Osoba sprzedaje yangi za doładowania do telefonu dzieci które nie mają kont w banku kupią tak yangi nawet x2 drożej niż cena na allegro.

Stąd ma tyle kasy na koncie i ładuje sm komuś za przelewy. 

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jak by co, kupowałem teraz taką opcje, mi normalnie doładowało, nie będe podawał danych do aukcji zeby nie było ze jestem jakims oszustem i wspolpracuje z tym z allegro, ale ja kupilem pakiet 210sm za 30zł i dostałem normalnie sm.

\

przebieg wygladał tak :

kupilem zaplacilem napisalem do goscia podalem mu pod jaki kod ma wyslac sms, wysłał i sie pożegnaliśmy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja sam kupowałem parę razy kody do Lola - normalnie sms niecałe 13zł, a ja kupiłem za 7 zł O_O i wszystko grało. Spytałem się czemu tak tanio sprzedają to napisali mi, że współpracują z firmą i kupują te kody za śmieszną cenę i sprzedają potem. Co prawda mało było sztuk do kupienia ale ta cena. Jednak nie masz pewności, że otrzymasz ten kod bo po samych negatywach to wynika - co prawda w tym miesiącu tylko 3 mu wystawili ale następny możesz być ty. Jeżeli klucz nie będzie działać to nic z tym nie zrobisz. Ja bym nie kupował tego na razie bo za mało osób kupuje na tej aukcji.

Opublikowano

flsehxmetin smieciu przestan odświeżać oszuscie jebany. admin zamknij ten temat juz wszystkie fajne ciekawe odpowiedzi zostały udzielone.SMIERDZI OKROPNIE TEN TEMAT.wcale nie reklama :)

Opublikowano

jest też taka możliwość że ta osoba jest po prostu przedstaiwicielem sieci telefonicznej w której dostaję sie telefon z abonamentem który płaci firma, i wtedy można wysyłać sobie smsy nawet do 200 zł, kiedyś tak można było sie dorobić :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Po co nabijać sobie posty jak nie wiecie...

Osoba sprzedaje yangi za doładowania do telefonu dzieci które nie mają kont w banku kupią tak yangi nawet x2 drożej niż cena na allegro.

Stąd ma tyle kasy na koncie i ładuje sm komuś za przelewy. 

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.........

Zasada jest prosta, koleś wysyła sms z innego kraju, w którym jest więcej SM za mniej kasy (realnej), kiedyś już to było omawiane, o ile się nie mylę to chyba w Chinach albo w Hong-Kongu było coś takiego.

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem się kłania.........

Zasada jest prosta, koleś wysyła sms z innego kraju, w którym jest więcej SM za mniej kasy (realnej), kiedyś już to było omawiane, o ile się nie mylę to chyba w Chinach albo w Hong-Kongu było coś takiego.

To już nie działa.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...