Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszust allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałeś odpowiednią ilość. Tam jest napisane, że osoba ma na sprzedaż 1.000.000.000 yang, które podzielone są na 20 paczek, czyli 50.000.000 yang w jednej paczce. Kupiłeś 7, czyli 7x50.000.000 = 350.000.000 yang.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

W dzisiejszym dniu mam na sprzedaż 1.000.000.000 złota. !!! Na serwerze Ravia.eu.

Jedna paczka kosztuje 11,99 !!!.  Złoto podzielone jest na 20 paczek.

Tu trzeba tylko czytać ze zrozumieniem, nie sądzę, że możesz teraz już cokolwiek zmienić.

Opublikowano

No ta, ale czytałem gdzieś, że jak coś jest tak przekombinowane w opisie żeby oszukać to można wyciągnać konsekwencje.

Nie, nie można, gdyby tak było to cały system prawny by upadł. To, że nie zrozumiałeś co jest tam napisane to tylko i wyłącznie twoja wina, będziesz miał nauczkę na przyszłość.

Poza tym wybacz, ale nie wiem jak tępym trzeba być, żeby nadziać się na coś takiego. Gość nawet nie kombinował, czarno na białym wypisał o co mu chodzi...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Mogę coś z tym zrobić? Da się jakoś zmusić do zwrotu pieniędzy?

Dostałeś już odpowiedź, że nie. Nic nie zrobisz, możesz tylko uważać w przyszłości :)

Musiałeś wtrącać swoje  5 groszy?

Tak, prosiłeś o odpowiedź, dodałem opinię :)

Opublikowano

Nie, nie można, gdyby tak było to cały system prawny by upadł. To, że nie zrozumiałeś co jest tam napisane to tylko i wyłącznie twoja wina, będziesz miał nauczkę na przyszłość.

Poza tym wybacz, ale nie wiem jak tępym trzeba być, żeby nadziać się na coś takiego. Gość nawet nie kombinował, czarno na białym wypisał o co mu chodzi...

Dostałeś już odpowiedź, że nie. Nic nie zrobisz, możesz tylko uważać w przyszłości :)

Spoko czekam teraz na odpowiedź od kogoś innego.

Opublikowano

"Zmusić" ?  Nie, co najwyżej dogadać się i zwrócić, ale w żadnym razie zmusić kogoś do tego. Może przyjąć zwrot, lub też odrzucić to, to już tylko kwestia nastawienia sprzedawcy na to.

Następnym razem patrz dokładnie co kupujesz, przeczytaj opis dokładnie i kilka razy, patrz na komentarze na jego profilu, przeczytaj jego stronę "O mnie" i wtedy jak nie ma zastrzeżeń to kup.

Opublikowano

Mogę coś z tym zrobić? Da się jakoś zmusić do zwrotu pieniędzy?

Na pewno nie zmusić. Możesz co najwyżej zapytać osobę sprzedającą, czy mogłaby wymienić się z Tobą z powrotem, chociaż wątpię, czy to cokolwiek da. Biznes jest biznes.

Opublikowano

Spoko czekam teraz na odpowiedź od kogoś innego.

Bez obrazy ale nie bądź idiotą i nie oszukuj siebie samego. To, że ktoś ci powie, że jakimś cudem odzyskasz pieniądze nie oznacza, że tak będzie tylko, że koleś nie wie co mówi. Nic nie zrobisz i pogódź się z tym, jeśli będziesz czekał na inną odpowiedź to jesteś zwyczajnie głupi i poczekasz sobie długo LUB znowu zostaniesz "oszukany". :)

Bez obrazy ale nie bądź idiotą . Czekałem na odpowiedź kogoś innego. Nie każda osoba wypowiadająca się tutaj zna temat więc wolałem się upewnić. Proponuje ci kolego żebyś epitety pozostawił dla siebie bo ja nie jestem twoim kurwa kolegą. Siema

Nawet nie wiesz czym jest epitet xDDDDD

Skisłem.

Opublikowano

Bez obrazy ale nie bądź idiotą i nie oszukuj siebie samego. To, że ktoś ci powie, że jakimś cudem odzyskasz pieniądze nie oznacza, że tak będzie tylko, że koleś nie wie co mówi. Nic nie zrobisz i pogódź się z tym, jeśli będziesz czekał na inną odpowiedź to jesteś zwyczajnie głupi i poczekasz sobie długo LUB znowu zostaniesz "oszukany". :)

Bez obrazy ale nie bądź idiotą . Czekałem na odpowiedź kogoś innego. Nie każda osoba wypowiadająca się tutaj zna temat więc wolałem się upewnić. Proponuje ci kolego żebyś epitety pozostawił dla siebie bo ja nie jestem twoim kurwa kolegą. Siema

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...