Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafik- Wredna aka FeistyGraphic

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

f5

Edit: Mała informacja:
jak już pisałam w głównym poście, nie odpowiadam na wiadomości zawierające same "cześć/hej, jesteś?". Duzo takich wiadomości dostałam. Niestety, jestem dość znana między innymi na mpc z robienia grafiki. Dostaje masę wiadomości od "sępów", które szukają "wafli" do zrobienia im sygnaturek, avatarów, banerków, czy innych grafik, oczywiście tylko za ładne oczy. Takim wiadomościom zawsze towarzyszy tekst "przecież to dla Ciebie kilka minut". Nikt nie jest w stanie zrozumieć. że takic próśb jest minimum 10 dziennie, a te kilka minut, gdybym miała spełnić zachciankę każdego, przemieniłoby się w kilka godzin. Nie mam ochoty dyskutować z takimi delikwentami, zwłaszcza, że jestem raczej kulturalną osobą i zablokowanie kontaktu raczej nie wchodzi w grę (jest to dla mnie okazanie braku szacunku).

Dlatego też tak bardzo ważne jest, by od razu, poza przedstawieniem się opisać dokładnie cel rozmowy.

UWAGA! Posiadam AQQ, a nie GG. Czasami dostaje tylko wiadomość typu "Prośba o dodanie do znajomych" bez żadnej innej treści. Jeżeli napisaliście do mnie bardziej rozwinięta wiadomość, a nie otrzymaliście odpowiedzi, to proszę jeszcze o kontakt na pw/fb i podanie nr gg, bym mogła go dodać do listy.

Kolejna i ostatnia sprawa. Niestety, a może i stety dostaje masę zleceń, co przekłada się na długi czas oczekiwania. Jeżeli ktoś potrzebuje grafiki "na wczoraj" to musi liczyć się z faktem, że na samo przyjęcie zlecenia może czekać do 3 dni.

Trochę to śmiesznie zabrzmi, ale z tego też powodu musiałam stworzyć sobie specjalny terminarz. Proszę w trakcie kontaktowania się ze mną o wypytanie dogodnego terminu na przyjęcie, jak i realizacje zlecenia.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Przez jakiś czas nieaktualne. Brak czasu na projekty z powodu spraw osobistych. Proszę o nie pisanie do mnie w celu uzyskania odpowiedzi, kiedy ten stan ulegnie zmianie- nie dostaniecie odpowiedzi, nie będzie mnie na komputerze, a na pewno na gg. O wznowieniu działalności poinformuje w tym temacie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

A ja dla odmiany nie polecę. Próbowałem się kontaktować z Panią kilkakrotnie i za każdym razem bezskutecznie.
Umiejętności oceniam na (+)
Kontakt, podejście do potencjalnego klienta wielki (-)

Opublikowano

A ja dla odmiany nie polecę. Próbowałem się kontaktować z Panią kilkakrotnie i za każdym razem bezskutecznie.

Umiejętności oceniam na (+)

Kontakt, podejście do potencjalnego klienta wielki (-)

Zapewne pisałeś do mnie w momencie, kiedy moja działalność była zawierzona ewentualnie Twoja wiadomość zawierała same przywitanie. Pisałam to juz niejednokrotnie i wiele razy prosiłam, by wraz z kontaktem uwzględnić również cel rozmowy. Na same powitania typu "hej, jesteś" nie odpowiadam i odpowiadać nie będę.

Opublikowano

Zapewne pisałeś do mnie w momencie, kiedy moja działalność była zawierzona ewentualnie Twoja wiadomość zawierała same przywitanie. Pisałam to juz niejednokrotnie i wiele razy prosiłam, by wraz z kontaktem uwzględnić również cel rozmowy. Na same powitania typu "hej, jesteś" nie odpowiadam i odpowiadać nie będę.

Wiadomość zawierała zapytanie w konkretnej sprawie. Ponadto próbowałem się kontaktować kilka razy w przeciągu 2-3 miesięcy.

Może Ci to jakoś umknęło, nie wnikam. Oceniłem po prostu, tak jak ja to widzę i tyle.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wiadomość zawierała zapytanie w konkretnej sprawie. Ponadto próbowałem się kontaktować kilka razy w przeciągu 2-3 miesięcy.

Może Ci to jakoś umknęło, nie wnikam. Oceniłem po prostu, tak jak ja to widzę i tyle.

Pozdrawiam :)

Dziwne, zawsze, ale to zawsze odpowiadam i może to wiele osób potwierdzić. Mam AQQ dlatego czasami wiadomości nie dochodzą (pokazuje się jakiś dziwny komunikat) dlatego tez prosiłam, by w przypadku niemożności skontaktowania się ze mną, próbować na PW tutaj na forum lub na facebook'u. Jak możesz, podaj mi swoje gg na pw, zobaczę czy w ogóle znajduje się w archiwum rozmów.

Opublikowano

Albo niech da jakikolwiek dowód że były próby kontaktów ponieważ na tą chwilę nie wierzę że @Wredna ignorowała Twoje wiadomości o_O.

logo.png

Opublikowano

Dziwne, zawsze, ale to zawsze odpowiadam i może to wiele osób potwierdzić. Mam AQQ dlatego czasami wiadomości nie dochodzą (pokazuje się jakiś dziwny komunikat) dlatego tez prosiłam, by w przypadku niemożności skontaktowania się ze mną, próbować na PW tutaj na forum lub na facebook'u. Jak możesz, podaj mi swoje gg na pw, zobaczę czy w ogóle znajduje się w archiwum rozmów.

Racja, Wredna zawsze odpowiada na kontakt. Mi wielokrotnie odpisywała na wiadomości nie związane z tym tematem. 

Polecam.

Opublikowano

Polecam, prace w pełni profesjonalne, bardzo dobry gust w doboru wszystkich elementów oraz kolorów danego obrazu.

Pozdrawiam !

Opublikowano

Nie Polecam!

-Bardzo ładna grafika co można stwierdzić bo np. Devasto.

-Słyszałem bardzo dużo dobrego na Jej Temat.

54010287442563618639.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...