Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje z tymi graczami?

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż już mam takie nerwy na tego wota by skończyć grę, kiedyś dało rade grać normalnie  a teraz zrobiłem 8 fragów padłem  a było 8/0 i jeszcze moi przegrali no kur** bez przesady nerwy mi puszczają :/ też zauważyliście słabość graczy? nawet na X tierach. Kurwa zaraz mnie szlak trafi z tym wotem -,- 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

2 Hellcaty z mojej drużyny konta wespe , przegrana :)

Można ? Można.

5 kolei na jedną arte co ma 40% hp? Arta z medalem za wygranie przeciwko 5.

76561198001815076.png
Opublikowano

szacunek dla tych co zostali sami na kilku wrogów i wygrali :D dopóki przeciwnik ma czym strzelać i ma łeb na karku to może wygrać choćby sam na 10

yyakuza.jpg

Opublikowano

dlatego najlepiej grac w plutku, bo wiesz, ze przynajmniej 2 po za Tb bedzie ogarnietych.

Opublikowano

@up też miałem takie bitwy ale wchodzę do bitwy na x tierach  wszyscy czerwoni ja żółty skąd ci czerwoni się biorą?! nie rozumiem tego 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Ta teoria jest prawdziwa, bo wiem z doświadczenia, a z resztą poczytaj sobie na różnych forach.

Raczej nie , to jest brednia.

Jakim cudem z ostatniego 1k bitew mam 60% wygranych ? loguje sie w odpowiednich porach ? no chyba nie ...

Są takie bitwy były i bedą i nie sa one powodem otwierania płacz-tematu.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

To, że ktoś nie potrafi grać i sam nie wyceruje bitwy to przegrywa ^^

Taka rola poimdora :D

To że przegrałeś pomimo tego że zabiłes 8 a twoja drużyna nic to pryszcz bo byłeś skazany na porażke .Ja zostałem sam na 12 i ubiłem 11 a ostatni mnie zabił , i jakoś nie założyłem o tym teamtu na forum.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...