Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Vendeta 4Story

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko . Mam wielki problem .. Z lagami ... w 4story.4vendeta ... Na plu mi nic nie laguje , jedynie na wojnach jak wbija dużo osób i dużo aoe jest , a tutaj wystarczy że włącze vendete i już laguje jak ch*j ... Nic się nie da zrobić , jakim cudem reszta jakoś gra a ja nie mogę ? bo nwm czy to wina serwera , gdyż jakby każdy takie lagi miał to by 130 osób online co chwila nie było ... 

@Edit

Może to być wina jakiegoś update czy czegoś ? bo vendety nie ściągałem tylko mam ją już ściągniętą z kilka miechów temu , bo ostatnio grałem zanim te DDosy jeszcze były kiedyś .

Opublikowano

A wie ktoś skąd można pobrać 4story.pw ? bo na tej stronie wyskakuje mi takie coś :

Not Found

HTTP ERROR 404 . THE REQUESTED RESOURCE IS NOT FOUND

Już od kilku dni to wyskakuje i nwm czy tylko mi , a podobno serwer działa ... Tylko nwm czy dużo ludzi gra ?  

Opublikowano

Szczerze zapraszam na eden4s :D Dużo ludzi fajna atmosfera właśnie sobie pykam :

Co do tematu mój brat tam grał i na sprzęcie z tego roku też miał lagi od czasu do czasu a nie kiedy wywalało z gry :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...