Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najłatwiejszy main

OnLay

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jakieś postacie że ludzie se pomyślą e tam ta postac jest słaba a tu sie okazuje ze lol ale ona niszczy w grze taka zaskakująca i trollująca :D że np goni cie 5 gosci ty se skaczesz przez sciane i lajtowo im uciekasz i takiego trolla im robisz a oni WTF? gdzie on jest 

Opublikowano

@2Up

Oczywiście Shaco! Puff i Cie nie ma. Jak ogarniesz Shaco to nikt się nie będzie spodziewał,bo jest to niedoceniony champion.

Diss_Stream.png

Pasjonat
Opublikowano

LeeSin, obejrzyj sobie poradnik zagraj kilka meczy i jak Ci się uda w miarę ogarnąć tą postać to możesz ładnie nakopać enemyteam ;)

Jest bardzo mobliny przez co łatwo uciekać / dobiec do przeciwnika.

Opublikowano

Urgot. Znika cały czas. Ba, nawet nigdy go nie widać.

Rozjebałeś xD

@Hmm, to może LeBlanc? Wg. twojego opisu będzie dla ciebie idealna. 

3431810405.png

Opublikowano

Rozjebałeś xD

@Hmm, to może LeBlanc? Wg. twojego opisu będzie dla ciebie idealna. 

Próbowałem nie umiem combo nawet nią zrobić z tego łańcucha nie moge trafić... myślę właśnie nad shaco lub teemo co o tym myślicie?

Opublikowano

Próbowałem nie umiem combo nawet nią zrobić z tego łańcucha nie moge trafić... myślę właśnie nad shaco lub teemo co o tym myślicie?

Teemo raczej nie spierdolisz bez flasha/ustawionych strategiczne grzybków. Shaco jest lepszym wyborem. 

3431810405.png

Opublikowano

Jungla, ad i tylko ad. Masterki standardowe jak na junglera.

AP podobno też jest OP Pacynki i E który bieże duży DMG podobno co o tym myślisz? A jakby zbudowac pod hybryde go?

Opublikowano

AP podobno też jest OP Pacynki i E który bieże duży DMG podobno co o tym myślisz? A jakby zbudowac pod hybryde go?

Albo ad albo AP, żadna hybryda. Wg mnie to Shaco nadaje się bardziej pod AD. Pacynkami w tfach dużo nie zrobisz :P

Opublikowano

Łatwy może nie jest ale za to łatwo się robi ganki, a mianowicie chodzi mi o Lee Sina jest to bardzo dobra postać i gdy wiesz jak grać możesz skakać przez ściany jak jakaś małpa i dolecieć do przeciwnika, a wcześniej jeszcze zajebać barona >.< dobry champ

Opublikowano

Chcesz ogarnąć maina jednym meczem? Spoko

Każdy będzie pisał to czym gra mu się najlepiej. Każdy ma swojego maina więc nie rozumiem trochę tego tematu.

Opublikowano

Może Zed jako mider lub jungler - ultimate sprawiający, że dowolna osoba z wrogiej drużyny eksploduje (o ile jest to w miarę papierowa osoba).

Co prawda ciężki do zmasterowania ale jak już go ogarniesz.....
......pyszności.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Urgot. Znika cały czas. Ba, nawet nigdy go nie widać.

Dokładnie rozjebałeś , pozdro dla kumatych

Btw może Aatrox ten jego heal tak wkurwia że masakra co trzeci hit ci pół hp leczy , ma escape , jakiś tam poke .

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Polecam Mastera Yi, niby jego mechanika jest prosta jak budowa cepa, ale wiele osób zapomina przez to, że posiada on parę ciekawych sztuczek w skillach, dla przykładu, jego Q daje mu niewrażliwość, dlatego jest to bardzo dobry sposób na uniknięcie hooka, graba, snare'a, stuna, rzecz w tym żeby w odpowiednim momencie go użyć. Także zauważyłem że w wielu grach Mastery zapominają używać W, wielokrotnie uciekając na low HP wchodząc na grzyb teemo po prostu włączałem leczenie by zredukować otrzymywane obrażenia i się lekko podleczyć do momentu w którym trutka przestanie działać, oczywiście jak jesteś dalej goniony to możesz tylko na chwilę się podleczyć by zmniejszyć straty zadane przez trutkę. Powiem, wiele razy takie coś uratowało mi dupę i podejrzewam że wiele razy jeszcze mnie to uratuje.

@up, Shaco, niby niepozorny, ale dobrze zagrany wygrywa grę, ale jak stracisz przewagę to trudno jest nim tą przewagę odzyskać.

Opublikowano

Jeżeli wybierzesz shaco to musisz go wymasterować bo jak będziesz słaby to nie dość ze w lobby team cie zwyzywa od noobów że bierzesz nie metowego champ'a to jeszcze zjebiesz im gre.

Jak grasz shaco to albo carrujesz ludziom gre albo przegrywasz im gre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...