Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze zrobieniem mapy do trybu zombie.

rfg

Rekomendowane odpowiedzi

Nowicjusz
Opublikowano

witam od niedawna zajalem sie robieniem map dla truby botzombie. Po kilku nakierowaniach przez kolege ukonczylem swoja 1 mape. Zkompilowalem ja sb napisalem pliki gsc i arena. Brat wyszukal w necie versje 1.0 tegoz moda. Odpalil moja mapke i tu szok pare rzeczy bylo nie tak jak trzeba,ale ogarnalem to sam. Najwiekszym moim problem z tym trybem jest spown zombi... Gdy juz dam im DM bo po takim spownem respia a nam TDM przy odpaleniu nas laduje bezproblem wszystko dziala czekam do rozpoczecia rundy az tu nagle zombie nie respia.lag po chwili laduje zombie ale dalej lag. Gdy juz sie wszystko ustabilizuje sie okzauje  ze zombie to tylko teksura - sa "martwe". Na innych mapach jakie posiadamy a jest ich az okolo 30 chodzi wszystko ladnie pieknie lagi nie wystepuja prawie wcale,  jesli juz  to nie z naszej winy - net radiowy - gramy na hamachi. Moja prosba jest nastepujaca ,czy ktos bardziej obeznany w robieniu map moglby mi poradzic jak to mam zrobic . Szukalem w necie,prubowalem sam i nadal nwm jak to zrobic. Bardzo was prosze o pomoc w tej sprawie. Zalezy mi na tym bardzo.

kontakt tu albo na

gg:44726474

xf:9191tomasz9191

edit : no niewieze nikt nwm jak to zrobic

Nowicjusz
Opublikowano

reff

tu macie mapkę sklecona na szybko : 

http://www34.zippyshare.com/v/42837478/file.html 

mapka jest bd mala dlatego maly rozmiar :) nie ma wirusa dowód poniżej

skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/daa84799ae0e2ad7ca1014d17b6c2fcc6b7328781e7c11e633fddef2ae85b153/analysis/1397935080/

a  niezbednego moda mozna znalezc w internet

ludzie proszę o pomoc

Nikt nie wie ?

reff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...