Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GRY ps3/4 i xbox na pc

piotrx7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

znacie strony gdzie można pobrać gry które normalnie są tylko xbox czy ps3/4 na komputer taki emulator :)

strony które są 100% pewne gry działają (sprawdzone) i bez tych survejów (reklamy co sms sie wysyła ;P)

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego, większość stron na których są zamieszane informacje o takich emulatorach to kłamstwa, wyłudzanie pieniędzy.

No właśnie, kto ci w dzisiejszych czasach da ci coś za darmo?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

up do emulatorów ps3/x360 przeba miec ze 3x GTX Titan/3x GTX 780 TI i7 podręconego na 5 GHz 32 GB RAMu albo nawet 64 przy taktowaniach 3000MHz i zasilacz pewnie 900W/1000W

Pomogłem? Daj LIKE

Ciebie to nic nie kosztuje! Ale mnie motywuje

Opublikowano

Pozatym nie ma jeszcze emulatora PS4 i raczej nigdy nie będzie. Do emulatorów xboxa i ps3 trzeba mieć kompa z kosmosu.

up do emulatorów ps3/x360 przeba miec ze 3x GTX Titan/3x GTX 780 TI i7 podręconego na 5 GHz 32 GB RAMu albo nawet 64 przy taktowaniach 3000MHz i zasilacz pewnie 900W/1000W

Nie ma żadnego emulatora PS3... te wszystkie strony gdzie oferują emulatory to zwykła ściema!

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jesteś w błędzie. Emulatory ps3 istnieją (nie wiem jak z x360). Widać nie interesujesz się tematem ;) Oczywiście 99% tego w internecie to oszustwa. Same emulatory potrafią emulować jedynie proste gry z ps3 ale są ciągle rozwiajne. No i potrzeba do tego mocnego kompa.

Jednym słowem lepiej sobie odpuścić i kupić konsolę. Mimo wszystko to nie zmienia faktu że takowe Emulatory istnieją ale na razie nie ma sensu się nimi interesować.

Opublikowano

Jesteś w błędzie. Emulatory ps3 istnieją (nie wiem jak z x360). Widać nie interesujesz się tematem ;) Oczywiście 99% tego w internecie to oszustwa. Same emulatory potrafią emulować jedynie proste gry z ps3 ale są ciągle rozwiajne. No i potrzeba do tego mocnego kompa. Jednym słowem lepiej sobie odpuścić i kupić konsolę. Mimo wszystko to nie zmienia faktu że takowe Emulatory istnieją ale na razie nie ma sensu się nimi interesować.

Dokładnie, popieram to w 100%

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...