Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cytuje post Xaara :

Drodzy Gracze,

w wielu wątkach na forum przewijają się informacje na temat występowania expobotów i spambotów. Mówicie, że Team nic nie robi, co nie jest prawdą. Znaczną cześć naszego czasu poświęcamy na blokowanie tego typu kont. Niestety ich ilość oraz to, że po zablokowaniu jednych aktywują się kolejne konta powoduje, że skuteczna walka z nimi przerasta nasze możliwości.

Nie jest to nasze zaniedbanie, a nierówna walka z niedozwolonym oprogramowaniem. Problemy z botami zostały zgłoszone do GF i czekamy na kompleksowe rozwiązania, które pozwolą się ich skutecznie pozbyć. Do tego czasu nadal będziemy działali jak dotychczas – czyli blokowali je w każdej wolnej chwili – zdając sobie sprawę, że to „walka z wiatrakami...”.

Prosimy o wyrozumiałość i cierpliwość do czasu systemowego rozwiązania problemu,

Zespół Metin2.pl.

Jak myślicie ? Czy to może być koniec ExpBotów ;o ?

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano
raczej nie bo co oni moga zrobić niby za fb mieli banować, a ja już lowie 3 noc z rzedu i nic

jak nic nie robią ja grałem czysto no tylko sh używałem i tylko na 1h wystałem poszedłem do kościoła przychodzę metek wyłączony próbuje wbić na serv i pisze twoje konto zostało zablokowane potrze na e-mail i Santonia

do mnie ,,Twoje konto ****** w Metin2 zostalo zablokowane" ,,Powód blokady

Manipulacja klientem gry (FB). Stala blokada konta. Konto powiazane z ******* (S1)''

Próbowałem się odwołać ale od FB się nie da

Santonia do mnie

,,Konto pozostanie zablokowane.''

Opublikowano

up ja tak samo tylko ja nie łowiłem na fb a konto powiązane z wojo7555 też na s1 nie wiem o co chodzi i próbuje sie odwołać ale nawet kasy nie chcą

NIE WIESZ JAK ZAROBIĆ KLIKNIJ

2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygny

Opublikowano

jak dla mnie to jest szczyt bezczelnosci... ludzie wyrzucaja pieniadze w bloto na marne... przypuscmy taki pan zdzisław kupil sobie 1250 sm i wydal te smocze monety np na .... zwoje egzorcyzmu... zrobil sobie skill na g i dostal bana na 20 lat za sh.. i co kurwa ?ludzie na to wydaja rocznie pare milionow a ich banuja na 20 lat -,- rozumiem ban na rok ale kurwa 20 lat ??? za pare miesiecy metin nie bedzie istnial a ci daja bany na 20 lat -,-

xxx

Opublikowano

jak dla mnie to jest szczyt bezczelnosci... ludzie wyrzucaja pieniadze w bloto na marne... przypuscmy taki pan zdzisław kupil sobie 1250 sm i wydal te smocze monety np na .... zwoje egzorcyzmu... zrobil sobie skill na g i dostal bana na 20 lat za sh.. i co kurwa ?ludzie na to wydaja rocznie pare milionow a ich banuja na 20 lat -,- rozumiem ban na rok ale kurwa 20 lat ??? za pare miesiecy metin nie bedzie istnial a ci daja bany na 20 lat -,-

z tym się nie zgodze..

za pare miesięcy metin będzie istniał, tyle już wytrzymał, wytrzyma jeszcze więcej.

a pan zdzisław musi być bardzo mądry skoro wywala kase w mmo po czym leci na haxach jak naje*any..

to tak jakbym kupił sobie steam'a do 1.6 i latał na aimie na serwach x.x

Ci co stracili konta, wiedzieli jakie jest zagrożenie z używania nielegal oprogramowania..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...