Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dołek

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ... macie może sprawdzone sposoby jak podnieść się na duchu gdy ma się doła ?

Nie piszcie mi "idź pofap" albo "zjedz czekolade" bo to na mnie naprawdę nie działa...

Opublikowano

Tak myślałem, że napiszesz temat bo wynikało to z twojego statusu. Zależy jakiego rodzaju to 'dół' i od czego go złapałeś. ;)

Opublikowano

Posłuchaj ulubionej piosenki mi to pomaga.Na początku myślałem ze sie spiles i  sie o inny dolek bedziesz pytal hah;3

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Posłuchaj ulubionej piosenki mi to pomaga.Na początku myślałem ze sie spiles i  sie o inny dolek bedziesz pytal hah;3

Nie no co jak co ale z powodu dołka nie mam zamiaru pić .... 

Opublikowano

Ewentualnie można przestać na chwile nołlajfić i poszukać kogoś do towarzystwa lub też przeciwnie... Zagłąb się w jakąś grę/kodowanie/film/książkę i odetnij od świata zewnętrznego.

1.Czytasz mój opis

2.Teraz mówisz sobie: to fakt.

3.Twoja ręka spoczywa na myszce.

5.Nie zauważyłeś/aś że nie ma punktu 4.

6.Teraz to sprawdzasz.

7.Uśmiechasz się.

8.Nadal czytasz opis

9.Wiesz że to co przeczytałeś/aś to prawda

Opublikowano

Ewentualnie można przestać na chwile nołlajfić i poszukać kogoś do towarzystwa lub też przeciwnie... Zagłąb się w jakąś grę/kodowanie/film/książkę i odetnij od świata zewnętrznego.

Z chęcią bym wyszedł , serio.

Gdyby nie szalejąca za oknem burza :) 

Opublikowano

Z chęcią bym wyszedł , serio.

Gdyby nie szalejąca za oknem burza :)

Japierdole... inaczej tego nie mogę nazwać, kiedyś jak nie było tych jebanych komputerów to i w burze się szlajało.

Ty masz doła? 15 lat masz człowieku i jakie ty możesz mieć problemy? Za dużo na kompie siedzisz . 

Opublikowano

Japierdole... inaczej tego nie mogę nazwać, kiedyś jak nie było tych jebanych komputerów to i w burze się szlajało.

Ty masz doła? 15 lat masz człowieku i jakie ty możesz mieć problemy? Za dużo na kompie siedzisz . 

16* i tak mogę mieć doła . Nie pomyślałeś że może ktoś z członków rodziny mi zmarł ?

Ja wyjść mogę , ale pogoda jakoś nie jest zbytnio pocieszająca , ciemno mokro i zimno , tym bardziej w taką pogodę nie chce nikt wyjść. 

Oczywiście z tą śmiercią to był przykład , i dzięki Bogu mam wszystkich "przy sobie"

Po prostu szukam skutecznego sposobu na podniesienie się na duchu.

Opublikowano

16* i tak mogę mieć doła . Nie pomyślałeś że może ktoś z członków rodziny mi zmarł ?

Ja wyjść mogę , ale pogoda jakoś nie jest zbytnio pocieszająca , ciemno mokro i zimno , tym bardziej w taką pogodę nie chce nikt wyjść. 

Oczywiście z tą śmiercią to był przykład , i dzięki Bogu mam wszystkich "przy sobie"

15 czy 16 to jeden ch*j. Stary zapewne nie "chwaliłbyś się" ze ktoś Ci zmarł na forum takim jak to.

To powiedz mi  jakie ty masz problemy, że masz takiego doła. Uwierz, mi ze jesteś w 80% najszczęśliwszych ludzi na ziemi.

Opublikowano

15 czy 16 to jeden ch*j. Stary zapewne nie "chwaliłbyś się" ze ktoś Ci zmarł na forum takim jak to.

To powiedz mi  jakie ty masz problemy, że masz takiego doła. Uwierz, mi ze jesteś w 80% najszczęśliwszych ludzi na ziemi.

Stary aż tak nie jestem ... chyba.

Nie chwalę się , przeczytaj do końca...

Nie ważne z jakiego powodu tylko jak zwalczyć ten smutek.

Opublikowano

Pomyśl o tym, że jutro może potrącić cię auto, albo sprzeda ci kosę jakiś ćpun. Nie masz co tracić życia na zamartwianie się i tak umrzesz jak wszyscy.

Na początku jak tutaj wchodziłem to myślałem, że zawieźli cię na dołek czy coś >.<

Opublikowano

pocieszanie się tym że mogło byc gorzej jest bz sensu :) 

Opublikowano

Wiem, że cię to pewnie jeszcze gorzej zdołuje, ale zdradzę ci pewien sekret. Boga nie ma :)

Opublikowano

Twój post jest równie zbędny, jak mózg w Twojej czaszce... Chłopak ma problem - chce go rozwiązać. Nie powinno Cię interesować co mu jest, powinieneś mu pomóc odpowiadając w tym temacie. 

@Topic.

Ja polecam pobazgrać. Nie chodzi tu o artystyczne rysowanie, a bazgranie dla siebie. Pokreśl coś, porysuj. Ważne aby odpłynąć myślami od problemu. Jak odpłyniesz powinieneś mieć taką dawkę hmm... Racjonalnego myślenia, że tak to nazwę. Wtedy najłatwiej znajduje się wyjścia z dołka.

Możesz też znaleźć kogoś kto Cię wysłucha i postara się pomóc. Poczucie, że się kogoś ma jest bardzo, a to bardzo motywujące.

Powodzenia!

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

no to się zabij? 

przeciez jestes tylko kawałkiem mięsa 

właściwie to tak, ale jak już żyję, to czemu by sobie nie pożyć tak, by zaspokajać swój rozumek? :)

Opublikowano

idź na siłownie.

"człowiek, który wypali się fizycznie nie wypali się psychicznie" ;)

Opublikowano

Dobra, ale z jakiego powodu masz tego doła? Musisz powiedzieć, jak chcesz dostać jakieś dobre i konkretne rady.

Co by to nie było jedank, to się po pierwsze dobrze wyśpij.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...