Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o kupno Cs:go

theaxellking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam zamiar  kupić CS:GO  na stemie  za pomocą paysafecard , teraz  tylko nie wiem  czy paysafecard za 50 zł mi starczy cena Cs:go na stemie to 10.99 euro .  i nie wiem  jak go kupić , mam doładować konto steam ? czy może  przy obciach kupowania zaznaczyć ze chce zapłacić paysafecardem  ? Bo jak patrzyłem na doładowanie steam to są tylko za 5 i 10 euro i w górę a CS:GO kosztuje 10.99 euro  -,-  . Co mi doradzacie  ?  Kupno gry przelewem nie wchodzi w gre  . 

Bardzo proszę o odpowiedz :) 

Myślałem tez o kupnie  klucza na innej stronie  np . Fabryka Kluczy itp tylko ze tam tez trzeba przelewem .

Opublikowano

Ja kupiłem ppoprzez metode paysefecard jak był w pormocji kupilem psc za 20 zl i 10 zl mi zostalo. 

Kwota 10,99 EUR - Unia Europejska
Przelicznik 4,1840
Kwota 45,98 PLN - Polska
Kantor tradycyjny kupno: 45,7575, sprzedaż: 46,1667
Kantor internetowy  kupno: 45,9371, sprzedaż: 46,2129
Powinno ci starczyc.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ja bym ci radzil ale raczej dlugo poczekasz po ostatnio jakis 1 msc temu byla promocja. Ale 2 euro a 10 to roznica wiec ja bym poczekal. Jak chesz nawet za 100 zl sie oplaca kupic bo jest swietny.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...