Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na PL

sraczka359

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam i nie mogę nigdzie znaleźć działającego bota...

Mógł by mi ktoś pomóc, podać link do działającego darmowego bota na publiczny serwer? 

Z góry dziękuję i Pozdrawiam!

Nie bądź żyła daj minusa !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

heh, szybko i sprawnie... 

Dzięki wielkie! :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

jest jeszcze jeden problem... sciagnalem hacka, odpalam go przez kamer moda, wlacza mi sie HS i uruchamia gra, widze ikonki od hacka i ciemne tlo (delikatnie tylko widac ekran logowania) i nic nie moge zrobic oprocz obslugi ikonek z hacka ;/ 

Co może być przyczyną?

Opublikowano

nie pomaga... 

Czy ten mod może się "gryźć" z moim mobber hackiem?

Dodam jeszcze, że pobieram tego mod-a z zakładki "Mod SG/PH" bo tylko on posiada expbot-a...

Opublikowano

Odinstalowałem metina, zainstalowałem na nowo, wypakowałem hacka i gdy chce wlaczyc kamermoda to wyskakuje log z napisem "traceback" i lipa ;/

Opublikowano

Mistrzu, skopiuj folder Metina na np. pulpit, pobierz to : http://metin2mod.tk/metin2pl.html i wypakuj do folderu z grą. 

Odpal Metin2Mod_Launch.exe jako administrator i działa, zaloguj się, wybierz postać.

Po wejściu do gry w prawym, dolnym rogu masz takie "menu" i tam ustawiasz autopota itd. i najbardziej na lewo w tym menu masz opcjie "Aktywuj Exp Bota" i bd śmigało. Mi osobiście postać na Pl'u expi. 

xD

Opublikowano

Teraz juz wiem, pobierałem nie z tej zakładki i tamten był chyba na inne serwery... 

Dwa pytanka: 

1) nie pojawia mi się to okienko po wciśnięciu klawisza F6. Co jest nie tak?

2) Gdzie znajdę działający autologin do tego bota?

Opublikowano

Teraz juz wiem, pobierałem nie z tej zakładki i tamten był chyba na inne serwery... 

Dwa pytanka: 

1) nie pojawia mi się to okienko po wciśnięciu klawisza F6. Co jest nie tak?

2) Gdzie znajdę działający autologin do tego bota?

1.Bo musisz F5 wcisnąć :)

2.Nie ma na ten moment, trzeba czekać na nowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...