Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M4A1 SOPMOD

lol315

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż wróciłem do gry po dość długiej przerwie i zauważyłem, że 15.01.2014r. można było zakupić M4A1 SOPMOD'a na perma na 36400 NX. Niestety się nie załapałem...
Czy orientuje się ktoś, czy jeszcze będzie możliwość kupna tej broni na perma? Ew. kiedy?

Opublikowano

No to właśnie idą święta :D
Mam w Inbox'ie SOPMOD'a na 7 dni nie ruszonego, ale szkoda mi go ruszać, bo nawet jak kupie te 15 Renewali to nie wiele mi to pewnie da :)

Opublikowano

jak masz wydać tyle nx to kup sobie lepiej co innego bo jak dla mnie to sopmod to LIPA a nie broń już lepiej do CQB  wsadzić tłumik i tym grać ale to moja opinia po prostu wygrałem to na 90 dni i się zawiodłem :/ 

Opublikowano

jak masz wydać tyle nx to kup sobie lepiej co innego bo jak dla mnie to sopmod to LIPA a nie broń już lepiej do CQB  wsadzić tłumik i tym grać ale to moja opinia po prostu wygrałem to na 90 dni i się zawiodłem :/ 

Nie ma broni lipnych ani "lepszych". To jaka jest broń zależy od nas, w rękach jednego AUG A1 BLACK będzie bardziej zabójcze niż CQB u kogoś innego.

Uwielbiam bronie z rodziny M4, nie pogardziłbym SOPMOD'em

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Tłumik na cqb?!!!

Ja tam wole famasa ^^

Opublikowano

Dziwną rzeczą wydaje mi się tłumik nawet do zwykłego M416, ale jak kto woli :D

Famas G2 SE też jest boski, samo M416 wymiata, ale SOPMOD to swag i mam ogromną sympatię do tej broni, po prostu muszę to mieć na perma :D a żeby dostać to na perma pewnie musiałbym zużyć 1000 renewali, więc szkoda nawet ruszać mojego z Inbox'a i kupować renewali ;)

Max na perma też przegapiłem... nic tylko iść i się ciąć... :((

Opublikowano

iść i się ciąć bo nie wydałeś kasy na grę kutra nie ma większego sensu tu tak bardzo można wyrwać bana na konto że to przegięcie sam dostałem na 14 dni za durnego megaphona:"jest kurwa jest" na konto podkreślam a nie na czat !

Opublikowano

Fakt faktem, zaczęła mnie ta gra coraz bardziej denerwować, teraz wszystko można kupić... nawet K.D. szybciej sobie poprawimy wydając pieniążki... Nie nazwałbym już tej gry F2P, a za WSZYSTKO też płacił nie będę. Wypadam ;)

Opublikowano

Fakt faktem, zaczęła mnie ta gra coraz bardziej denerwować, teraz wszystko można kupić... nawet K.D. szybciej sobie poprawimy wydając pieniążki... Nie nazwałbym już tej gry F2P, a za WSZYSTKO też płacił nie będę. Wypadam ;)

Powiadasz że się płaci, lecz zauważ że nikt ci nie kazuje kupywać tych NX... Gra jest darmowa, a jak kazda gra mozna kupywać wszystko za realne pieniadze .... Moim zdaniem mowi się ze po co oni daja tyle permow, były te sety na perma np. snake i wszyscy nazekali ze all bedą w tym biegać, a teraz 1 na 200 gier sie trafi co lata z całym tym setem.... Dają permy lecz graczy jest duzo i na te kilka milionów graczy tylko np. 1000 kupi tego seta, wiec trudno jest trafic na takiego....///

Wracając do broni wygralem kiedyś rec7 Rengers na 90 dni z myst-n za logowanie i mialem chyba 20 renewali za joby, przedłuzyłem tema 20 renewalami rec7 rengers i mam go na 450 dni... Jest to dla mnie super broń na krotkie dystanse jak i na długie...Sopmod wogule mi sie niepodoba i moim zdaniem ma sabe jakies obrazenia.... Jak bedzie mial ktoś Rec7Rengers to polecam pzrzedłuzac....

Lecz jak ktoś tam wyzej wspomnia, zalezy komu sie czym lepiej gra :)

Opublikowano

Takie okazje nie zdarzają się często, nie pamiętam kiedy wcześniej to było możliwe, dlatego prawdę mówiąc nie liczyłbym na Twoim miejscu na to :D

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...