Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Wyrzucanie

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym dzisiaj z wami graczami podyskutować na temat wyrzucania a dokładniej chamskiego kick'owania. Czy zdażyło się wam kiedyś trafić na team w którym jest 4 polaczków na ts i na sam koniec jak było 15-6 mnie wyrzucili. To było bardzo chamskie ponieważ byłem na 1 miejscu i im to wygrałem i nie mieli powodu ale w końcu polaczki. Albo jeżeli ktoś zagłosuje to każdy odrazu daje tak nie patrząc na tą osobę. Jak dla mnie powinno to być sprawdzane lub nie powinno być takiej opcji. Jest to denerwujące jeżeli już w wygranym turnieju przez ich samolubność cię wyrzucają.

Co sądzicie o tym zdarzyły wam się takie sytuacje ?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

A później jak bedziesz mieć ruska w teamie który wyzywa, griefuje i inny syf robi to go nie wyrzucisz ;)

Ja gram z kumplem zawsze, więc mnie nie wyrzucą. Znajdź sobie kogoś po prostu, z kim będziesz grać.

1iiv6g.png

Opublikowano

No dokładnie takiego się nie wyrzuci. Albo grasz z jakimś ciotą albo cheaterem ale on gra z kolega i nie da sie wyrzucic i to jest denerwujace.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...