Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najebani rioterzy?

Dr. Onkolog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slepoto ... naucz sie czytac potem pisz, bez obrazy bo zaraz mi ktos ostrzezenia/warna za flamewar da ^^^^:

attachicon.gifa999d0b204b15d234210c438eeaf80b5 (1).png

Dlatego napisałem, że bot się pierdolnął i tyle :)

Sukces to solidnie wypracowany TRENING

wyniki nie przychodzą w momencie

kiedy ich oczekujesz, lecz kiedy

JESTEŚ NA NIE GOTOWY !

Opublikowano

Ale macie dyskusje  o.O

Napisz do nich jeszcze raz, albo kontynuuj to zapytanie. Niekoniecznie bot sie pierdolnal, nawet człowiek mógł źle kliknąć przycisk i tyle...

Opublikowano

No i dobrze że ci nie odpisali bo płaczesz jak mała pizdeczka. Chuj ci do tego kto gra na bolu i dlaczego...

ja cos słyszałem ze za wykablowanie kolesia z bola dostaje sie rp C: ile w tym prawdy tylko ritto wie :C

jdr1.png

Opublikowano

Haha! Oni zrobili to wszystko po to aby powstał taki temat na jakimś polskim forum, który nabija się z RIOTU. Wy tutaj snujecie domysły, a tam w Riocie siedzi teraz z 30 osób w jednej salce z rzutnikiem i oglądają jakie posty dochodzą do tego tematu. Piją piwo, jedzą pizzę i mają bekę! Nie ma czegoś takiego jak znajdywanie wybranej frazy!

Koniec imprezy kochany Riocie! Koniec zabawy! Ludzie na tym forum w końcu przejrzeli na oczy, nie damy się dłużej trollować.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Ja jebie żeby juz tak mieć wyjebane i wklejać co sie im podoba . O RLY RITO ?

post-392734-0-75501400-1397597990.jpeg

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Zglosilem kiedys eloboosting ktory sie okazal byc smurfem a riot w 3odpowiedziw temacie wyslal mi takie cos "twoje konto zostalo zbanowane bez mozliwosci odwolania." oczywiscie po sprawdzeniu konta nic nie bylo wszedlem na maila i mnie przeproszono i powiadomieniu o mozliwosco dalszej korespondencji przez maila.

No co zrobisz. Jak masz taka prace i na 10zgloszen 9 to o skiny to po prostu ctrl c ctrl v meczace jest takie odpowiadanie na sto tysiecy takich samych pytan

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nie zapoiminaj że to ich praca ....

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

y0eg4w.jpg

Serio nikt tego nie zauważył? Prawdopodobnie bot to wykrył i wklepał to :)

zgłaszam to do prokuratury C:

top. i uj powinni byc bez wypłaty C: (nie no te 100 od kazdego specjalisty mi do kapsy by mogli dac xD)

jdr1.png

Opublikowano

zobaczymy co mi dojebia ;) 4 dni temu wysałem pytanei o bola etc.... zobaczymy i dam skrina tutaj

pisz. fotomontaż C: ja mam uzasadnienie C: dodtkowo jest tam gdzieś mój nick C:? zresztą przejrzyj moje posty w dzile botów. doszedłem do d1 na skryptach, a teraz smurfuje bez.... i idzie lajtowo C:

dodatkowo nic teraz do tego tematu nei wnoszę, aczkolwiek dlaczego nie miałem dla np. kolegi zupkoadowac zdjęcie?

imo tyle. i mam wyjebane na bana bo KAPPA!

yoł pis

Ty zakurwiony frajerze zajebany cwelu pierdolony, kurwo głupia sam używałeś bola a teraz kurwa konfisz  skurwielu? Zero szacunku dla Ciebie powinienes zostac za to przekopany głupia pizdo. Frajer sam jechał na bocie ale już nie dawał rady więc z tym skonczyl a teraz udaje ze umie grac i chce, żeby riot zrobił coś z bolem bo sam sobie na tych graczy nie radzi chujoza zajebana napisałbym, ze zycze Ci smierci ale to było by przegięcie .. a w zasadzie czemu nie jedna konfitura mniej.

ja cos słyszałem ze za wykablowanie kolesia z bola dostaje sie rp C: ile w tym prawdy tylko ritto wie :C

Ty już wiesz ile sie dostaje kurwo zajebana konfidencie pierdolony.

Jebią mnie te warny, warto było wyrazić swoje zdanie o tej szmacie.

Opublikowano

Ty zakurwiony frajerze zajebany cwelu pierdolony, kurwo głupia sam używałeś bola a teraz kurwa konfisz  skurwielu? Zero szacunku dla Ciebie powinienes zostac za to przekopany głupia pizdo. Frajer sam jechał na bocie ale już nie dawał rady więc z tym skonczyl a teraz udaje ze umie grac i chce, żeby riot zrobił coś z bolem bo sam sobie na tych graczy nie radzi chujoza zajebana napisałbym, ze zycze Ci smierci ale to było by przegięcie .. a w zasadzie czemu nie jedna konfitura mniej.

Ty już wiesz ile sie dostaje kurwo zajebana konfidencie pierdolony.

Jebią mnie te warny, warto było wyrazić swoje zdanie o tej szmacie.

wyjebane mam co o mnie sadzisz. jedno jest prawda. nigdy nei wydjziesz z bronzu C:

SOLIDARNOŚĆ! SOLIDARNOŚĆ! SOLIDARNOŚĆ! SOLIDARNOŚĆ! SOLIDARNOŚĆ! SOLIDARNOŚĆ! SOLIDARNOŚĆ! SOLIDARNOŚĆ! SOLIDARNOŚĆ! SOLIDARNOŚĆ! SOLIDARNOŚĆ! 

@edit

10177438_1402519786691449_38551022953277

dał bym ci lika ale blok xD

jdr1.png

Opublikowano

KURWA MAŁA KŁAMCA PIERDOLONY PISAŁ ZE DOSZEDL DO D1 Z BOLEM A W OPISIE SWOIM MA SKURWIEL NAPISANE ZE DOSZEDL BEZ BOLA 

doszedłem do d1 na skryptach, a teraz smurfuje bez.... i idzie lajtowo C:

Siemka. Jestem graczem LoL'a który chce pomagać na tym forum   ;) do diamentu doszedłem bez BoL'a aczkolwiek niedawno zacząłem, się nim interesować i już "ogarnąłem go"
Opublikowano

KURWA MAŁA KŁAMCA PIERDOLONY PISAŁ ZE DOSZEDL DO D1 Z BOLEM A W OPISIE SWOIM MA SKURWIEL NAPISANE ZE DOSZEDL BEZ BOLA 

i masz cos kur*a do tego? ostatni mój post bo sie nei kluce z cebulakim

jdr1.png

Opublikowano

MAM TO KURWO ZAJEBANA ZE PRÓBUJESZ UDAWAC KOGOS A JESTES ZWYKLYM SMIECIEM KONFITURĄ I OSZUSTEM PIERODLONY DZIECIAKU I WCALE CI NIE ZAZDROSZCZE KURWO TEGO TWOJEGO DIAMENTU I MAM WYJEBANE ZE GRASZ NA BOLU NAJBARDZIEJ BOLI MNIE SZMATO TO ZE CHCESZ KONFIC  NA INNYCH ZA TO CO SAM ROBILES I OSZUKUJESZ LUDZI PISZAC POZNIEJ COS INNEGO GLUPIA KURWO

Opublikowano

oj tam pomylił sie nie to wkleił :DD

tak btw. dla czego najebani ?? może dał w żyłe, może zapalił a może spełniał sie z kolegą analnie?

jest gorszy? raz w dupe to nie pedał pszecie

Opublikowano

"i co masz coś kur*a do tego ? " - a wiec jednak używałeś ? :D

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...