Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunąć ten błąd ?

KACPER-W

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam jeden problem, gdy instaluje PP4 ( TO NIE TYLKO PP4||||| CZYTAJ DALEJ ! ) , czyli włączam to wyskakuje mi takie coś :

,,The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program."    To nie tylko przy PP4, też np przy PP3, ale w necie nic nie znalazłem na ten temat i było zawsze z instalatorami. Więc proszę o pomoc z tym :)

Opublikowano

nie mam pojecia co to ale error sam za siebie mowi. plik ktory prubujesz uruchomic jest uszkodzony i powinienes pobrac nowy.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Mógłbyś powiedzieć co to jest PP4 ;) ?

Treść błędu mówi jednak sama za siebie : "Pliki instalacyjne są uszkodzone. Użyj nowej kopii programu.".

PP4 to Pingwin Pack 4, ale to nie ma znaczenia bo każdy instalator u mnie tak będzie miał.   A pobierałem go 5 razy :P

Proszę o dalsze odpowiedzi .

Opublikowano

Polecam antywirusa uruchomić i zrobić skan, bo może być taka opcja, że masz program złośliwy lub plik, który ci uszkadza inne pliki. Może to być również CCleaner

10  50  100  150  200  250  300  350  400  450  500  550  600  650  700  750  800  850  900  950  1000

Proszę Moderatorów o usunięcie %, jeżeli napisałem post, który był pomocny !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...