Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki typ serwera Minecraft zrobić?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ serwera Minecraft zrobić?

• Minigames
      0
    • SkyWars
      0
    • SkyBlock
      0
    • RPG z Questami
      2
    • Hazard (mój autorski tryb gry*)
      5
    • Counter Strike
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z wyborem typu serwera jaki mogę zrobić. Posiadam 20 slotowy serwer, 1069,2 MB RAM'u. Serwer Survival mi nie wypalił, ponieważ grało zbyt mało graczy, chcę zrobić serwer, na którym będą gracze. Proszę o pomoc w wyborze. 

*Typ serwera Hazard.

Wymyśliłem z kolegą nowy tryb gry: Hazard. Granie na takim serwerze polega na tym, że na początku dostajemy np. 10000$ i możemy iść do kasyna lub jednorękiego bandyty (mam już na to pluginy), żeby zarobić i kupić sobie działkę. Możemy też od razu kupić np salon gier, na którym będziemy zarabiać. Dzięki wygranym pieniądzom na działce budujemy dom i chodzimy do klubów, barów itd. Takie "hazardowe życie". Ale nie wiem czy pomysł wypali, piszcie czy opłacało by się to zrobić.

Opublikowano

Jak dla mnie super  :)  Zawsze jakaś nowość. Chętnie zagram na takim serwie jak wypali ;)

Dziękuję, postaram się go ogarnąć, a jak dobrze pójdzie może Hazard będzie nowym trybem gry minecraft na serwerach :D

Opublikowano

Survival + Gildie
Naprawdę się opłaca!
Jest w tym trybie kilka rozgrywek jak np: PvP ;3

Opublikowano

Dobre. Podoba mi sie pomysl na serwer hazard :)
Tylko dodaj aby 1 IP moglo miec jedno konto i aby mozna bylo wszystko przegrac na tych maszynkach :)

Na 100% masz mnie jak i moja ekipe na serwerze. 

@Offtopic
Jesli Ci ten serwer wypali moge zaoferowac pod to serwer jak i reklame :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...