Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo warto zarabiać tym sposobem czy konkurencja za duża ?

Próbowałem już kiedyś jednak za każdym razem banowali na yt ;x

Dajcie jakieś porady.

I ile uciągnie w tydzień przy dobrej pracy.

Opublikowano

Przy większości sposobów na zarobek w ppa jest duża konkurencja, bo z jednej metody korzysta dużo osób, ale jak znajdziesz coś na czym nikt inny nie zarabia to możesz zarobić całkiem sporo.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Szybciej bys zarobil na roznoszeniu ulotek lub pomaganiu rodzicom. Na takich stronach zarabianie jest marne , słabo opłacalne , nudne i długie. Ja próbowałem ale stwierdziłem że nie warto.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Szybciej bys zarobil na roznoszeniu ulotek lub pomaganiu rodzicom. Na takich stronach zarabianie jest marne , słabo opłacalne , nudne i długie. Ja próbowałem ale stwierdziłem że nie warto.

To coś chyba słabo próbowałeś.

Uważasz że 10 złotych za jedno pobranie to mało? Na ulotkach to nie wiem czy tyle przez godzine zarobisz.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

A te filmiki wstawiać na yt czy inne ?

I jak je promować ? 

Wstawiaj na YT. A jak chcesz je wypromować to polecam nabić ci wyświetlenia programami typu enchanceviews, share youtube videos. Jak troche z tego wejść zdobędziesz to twój filmik będzie wyżej w wyszukiwaniach YT.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

A jaką mam gwarancję że nie usuną filmika ?

Nie masz żadnej gwarancji - usuną albo i nie.

A jeśli to zrobią to zawsze możesz wrzucić filmik ponownie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ciężko powiedzieć na którym najbardziej się opłaca zarabiać, bo każdy uważa inaczej.

Dodatkowo stawka zależy też od oferty którą wybierze osoba pobierająca plik.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

według mnie nie warto, jedynymi ludźmi, którzy będą cie na to namawiać są osoby, które chcą, żebyś zarejestrował się np. z ich refa i dzięki temu oni coś tam ci pomogą i sami sobie hajs zbiorą

Opublikowano

Znajdź coś co ma się 'sprzedać' za parę miesięcy czy najbliżej tygodni. Zainwestuj w stronę, ogarnij szablon i puść coś ala beta keye do jakiejś gry. Rzecz jasna procedura znana - download. ;)

Opublikowano

A może lepsze wyjście to taki aby przejść na strone o zarabianiu? Są poradniki, wszystko opisane, a nie na mpc gdzie kilka osób na tym się zna

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Serio chcesz zarabiać na yt? To było dobre dwa lata temu ale nie teraz, nie spamuj tego youtuba swoimi gównianymi filmami bo i tak usunąć ci go po tygodniu. Oczywiście jeśli masz na myśli jakieś beta keye albo hacki do gier, na tym zarabiają tylko najlepsi a tobie to się raczej nie uda jeśli dopiero zaczynasz. Musisz mieć na to pomysł i to nie byle jaki zanim zaczniesz coś robić wytęż umysł i pomyśl co ci się opłaci czego chcą ludzie fake content szybko zostanie rozpoznany także lepiej pomyśl nad real contentem. Powodzenia 

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Na forum o zarabianiu znajdz mentora,

przyda się tobie domena (.com) na bloga (chociaz mozna i nawet bez bloga zarabiac) + wstawianie filmow na yt (mentor powinien tobie wytlumaczyc co i jak mniej wiecej)

Przy szukaniu mentora kieruj się opiniami innych użytkowników.

Wiekszosc zarabiajacych przez PPA ma taki dzień

Dodac film, dodac post na bloga, promowanie filmu jak i blogu - oczywiscie to taki przykladowy przyklad.

Opublikowano

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH

Na PPA w 1 dzień zarobisz tyle co przez pół roku roznoszenia ulotek.

@TOP

Poszukaj forów o zarabianiu w internecie a nie na takim gównie sie pytasz bo samo eksperci się będą wypowiadać (patrz cytat wyżej). Nie bede dawał linków bo nie można ;)))))))))))

Opublikowano

Yo warto zarabiać tym sposobem czy konkurencja za duża ?

Próbowałem już kiedyś jednak za każdym razem banowali na yt ;x

Dajcie jakieś porady.

I ile uciągnie w tydzień przy dobrej pracy.

Warto o ile masz pomysł na nisze, jeś zainwestujesz trochę w to czasu to możesz tylko zyskać. Nikt nie jest jasnowidzem ile zarobisz w ciągu tygodnia, nie nastawiaj się tak bo tak to nie działa.

Opublikowano

Nie... nie masz szans na wybicie się w ppa... Lepiej nie bierz się z takim podejściem do tego, ponieważ i tak nic nie osiagniesz. Pozdrawiam. Osoba, która za zarobione pieniadzę z ppa mogłaby mieć spokojnie fajne autko ;)

Opublikowano

Jak obecnie wygląda sytuacja na PPA?
Idealnie moim zdaniem. YouTube nieźle banuje, Google częściej sprawdza strony. Dlaczego idealnie? Mniejsza konkurencja! Trochę więcej się pracuje, ale za to nie ma problemów potem z konkurencją. Obecne "czyszczenie" ze strony Google odpycha wiele osób od PPA, a starych wyjadaczy wręcz zachęca do dalszej pracy.
Jak się nastawisz na dużo pracy, to spokojnie zarobki będą wielkie.

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Ale jak mam niby to zrobić jeżeli wykurwią filma po dniu.

Dla mnie już nie ma innego sposobu promowania.

Znacie jeszcze jakieś serwisy do wstawiania filmów na których nie banują ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...