Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdy zaczynam mówić, wycisza mi pozostałych rozmówców

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

otóż już od dawna borykam się z przedstawionym w tytule tematu problemem..

Chyba więcej nie muszę tłumaczyć, oczywiście jest to czasem bardzo uciążliwe i dlatego postanowiłem się wreszcie zwrócić z tym do was. :)

Próbowałem również wiele sposobów na naprawienie błędu, chyba z tych najbardziej popularnych nie próbowałem tylko jakiegoś pluginu, kto wie.. Może to jego mi trzeba..

Odpalam jako administrator, coś z dźwiękiem w panelu sterowania kombinowałem, coś kombinowałem w settings'ach i nic..

Dodam jeszcze, że zalega mi jakiś update, przy którym cały czas wyskakuje błąd, ale wątpię że w tym tkwi problem bo jest on od zawsze..

W żadnym innym programie tak nie mam.

Opublikowano

Przeinstalowałem po raz kolejny, wieczorem zobaczymy jaki będzie efekt..

Ale no nie ma co, twórcy teamspeak'a zachowali kulturę co do zasady "Jeden mów, drugi słucha", wolololo. :D

Opublikowano

Ja bym szukał problemu poza ustawieniami ts3.

Dokładniej w ustawieniach urządzeń do nagrywania itd. sprawdzić czy coś się zmieni po zaznaczeniu/odznaczeniu "Zezwalaj aplikacjom na przejmowania wyłącznej kontroli nad tym urządzeniem"

Opublikowano

Ja bym szukał problemu poza ustawieniami ts3.

Dokładniej w ustawieniach urządzeń do nagrywania itd. sprawdzić czy coś się zmieni po zaznaczeniu/odznaczeniu "Zezwalaj aplikacjom na przejmowania wyłącznej kontroli nad tym urządzeniem"

Nie, nie, nie. Jest to funkcja jaka jest wgrana na ts3

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A więc skoro jest wgrana to wnioskuję, że wy też tak macie?

Bo z tego co wiem to jestem jednym z niewielu przypadków..

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ta opcja jest integralną częścią teamspeaka. Gdy Ty mówisz, to reszta, gdy mówi, jest ciszej w Twoich słuchawkach/głośnikach. Nic na to nie poradzisz; ale pierwszy raz słyszę by ktoś się na to skarżył ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...