Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Feral Flare czyli jak wygrac 1v5

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam nic do powiedzenia pro elo koksy w tym diamencie top rozdupiony w pyl.

89xfy.jpg

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ta flara dostanie nerfa na bank. Ale w sumie spoko, że do mety wróciły inne champy np Shyvana, Udyr, Master (instaban/pick diamond), Xin i w sumie Warwick czy Shaco też dają radę.

Opublikowano

Nie powinno się grać na tryndzie z ghostem?

nei ma takiego czegos jak "powinno" to jest wybór kazdego z nas ... ja keidys grałem panth z flashem + ghost xD

jdr1.png

Opublikowano

Pewnie cały mecz przesiedziałeś na topie, nie dziwie się. Na dodatek jak widzę doranblejda u Tryndy to mnie oczy bolą xD

Nope, nawet nie splitpushowalem bo udyr juz taki feedniety byl.

Ps. Nie bede kupywal tarczy na trynde gdy ide full in na 2 levelu :)

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Pewnie cały mecz przesiedziałeś na topie, nie dziwie się. Na dodatek jak widzę doranblejda u Tryndy to mnie oczy bolą xD

na chuj mu sheild na typa ktory nie wie jak zagrac gragasem top
IQpyWN8.png

Opublikowano

Zazwyczaj kupuje sie kryta na trynde bo ma sporo hp na poczatku, a wtedy doran jest niepotrzebny. A co do gry sadze ze poprostu przejebales przez jungle i tyle.

sstwc.jpg

Opublikowano

Zazwyczaj kupuje sie kryta na trynde bo ma sporo hp na poczatku, a wtedy doran jest niepotrzebny. A co do gry sadze ze poprostu przejebales przez jungle i tyle.

Ale on był na topie dfq

Opublikowano

Grajcie póki nie ma nerfów :D

596ba41cdb.jpg

Dobry item jedynie gdy team nie feeduje :) Czyli w moim teamie to nie mozliwe.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ten itemek jest zbyt op... Shyvana uzywala ulti Q E i mnie nie bylo... boze co za gra

8dIna.jpg

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

potwierdzam ten feral jest op

raz grałem przeciwko xinowi, który miał botrka i ferala to ściągał adc, midera i supporta na te swoje 3 hity z Q

następną grę miałem shyvanę w teamie, która miała ferala, botrka i składa omena a w 18 min już solowała barona, potem skończyła 11:0 i full build w 25 min.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...