Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie gier

Gość Masao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie dotyczące nagrywania gier - nie wiem czy jest to dobry dział od tego, więc przepraszam z góry za wybór złego miejsca. Poniżej w spoilerze znajdują się mój komputer, nie jest on do końca zrobiony, ponieważ brakuje dodatkowego chłodzenia oraz dysku SSD. Nie podkręcałem na ten moment procesora. Przejdźmy do mojego pytania. Czy z tym sprzętem będę mógł nagrywać spokojnie najnowsze tytuły gier takie jak BF4, inFamous: Second Son, Thief i wiele, wiele innych? Nagrywać chciałbym programem Action.

Procesor : Procesor Intel CORE I7-4770K 3.5GHz LGA1150 BOX HASWELL BX80646I74770K

Pamięć RAM : Crucial 8GB (2x4GB) 1600MHz CL8 Ballistix Tactical

Dysk twardy : Western Digital Blue 1 TB 7200rpm 64MB cache SATA600

Karta graficzna : Gigabyte GeForce GTX 780 OC 3GB DDR5 384bit (1006/6008)

Płyta główna; Asrock z87 extreme3

Opublikowano

Infamous'a na PC nie będzie ponieważ to jest exclusive. Podaj jeszcze moc i markę zasilacza. Tak to jest spoczko.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Och, szkoda, że nie wyjdzie Famous na PC :(

Zasilacz : Thermaltake Smart SE 630W 80+ Bronze 140mm modular

Opublikowano

Wezmą pod uwagę twoją myśl Kirito. To, że mam Nvidie to źle znaczy dla actiona? ;)

Opublikowano

Nie mam zamiaru kupować (bynajmniej na ten czas) programu do nagrywania ;) Co do tego ShadowPlay, możesz mi polecić jakąś dobrą wersję lub "zaufany" link? ;-)

Opublikowano

Jeżeli już masz ten komputer, po prostu zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej i to wszystko będzie w GeForce Experience

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...