Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama Serwerów Metin + 3800 widzów

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twoje filmy są nawet fajne, lecz dopiero gdy ogląda się je bez dźwięku.

Dlaczego? 45% denne teksty Isamu, 40% tekstów Bonusa BGC, 5% kurew i 10% normalnego gadania.

Może i dało by się to wytrzymać ale w Twojej osobie dobija mnie jeszcze fakt że na siłę chcesz zaistnieć na YT.

Wszedłem sobie dzisiaj na nowy serwer pla i co zobaczyłem na wołaj? Link do Twojego kanału i proszenie o suba.

W sumie co do Twoich filmów jestem nastawiony neutralnie, mi się nie podobają ale skoro ktoś je ogląda to widocznie coś w tym jest.

Jedna osoba lubi normalne filmy a druga darcie ryja pod publikę typu Isamu czy GRL i jak widać znalazły się też osoby lubiące słuchać tekstów wiejących biedą umysłową.

Tak więc oceniam neutralnie (Reklama nawet dobra, ale trzeba lubić taki typ filmów)

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Twoje filmy są nawet fajne, lecz dopiero gdy ogląda się je bez dźwięku.

Dlaczego? 45% denne teksty Isamu, 40% tekstów Bonusa BGC, 5% kurew i 10% normalnego gadania.

Może i dało by się to wytrzymać ale w Twojej osobie dobija mnie jeszcze fakt że na siłę chcesz zaistnieć na YT.

Wszedłem sobie dzisiaj na nowy serwer pla i co zobaczyłem na wołaj? Link do Twojego kanału i proszenie o suba.

W sumie co do Twoich filmów jestem nastawiony neutralnie, mi się nie podobają ale skoro ktoś je ogląda to widocznie coś w tym jest.

Jedna osoba lubi normalne filmy a druga darcie ryja pod publikę typu Isamu czy GRL i jak widać znalazły się też osoby lubiące słuchać tekstów wiejących biedą umysłową.

Tak więc oceniam neutralnie (Reklama nawet dobra, ale trzeba lubić taki typ filmów)

Jakbyś ruszył mózgiem i zaczął oglądać te filmy to byś zauwazył że zacząłem ograniczać wulgaryzmy , ale po co ?;]

Bywaj.

Opublikowano

Jakbyś ruszył mózgiem i zaczął oglądać te filmy to byś zauwazył że zacząłem ograniczać wulgaryzmy , ale po co ?;]

Bywaj.

Czytaj ze zrozumieniem...

Powiem Ci tak, wulgaryzmy nie są problemem wymieniłem je tylko po to by w % opisać to co mówisz.

Napisałem że w tym co mówisz jest 5% wulgaryzmów (czyli 95% to inne rzeczy) więc zauważyłem że zaczynasz ograniczać. To dobrze.

Co do tego mózgu to najpierw uruchom swój a później zwracaj uwagę innym.

I taka mała rada w zapowiedziach dodawaj swój komentarz na temat np. petów bo z tego co widziałem Twoja zapowiedź to przeczytanie na głos zapowiedzi i dodanie tego na YT.

Ps: Moich postów nie traktuj jako hejt. Nie znam Cię, nic o Tobie nie wiem więc nie hejtuje.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano
Zdecydowanie nie polecam.

Chłopaczyna do czegoś tam doszedł jeśli można to tak nazwać, ale jest chamski i wymaga zbyt dużo jak za taką "prace".

Wynagrodzenia to chciałby jakby był jakimś youtbuerem z 20k+ widzów, ale jak coś się mu nie spodoba lub czegoś nie dostanie zacznie wymyślać na serwer :)

Spami ciągle filmikami aż się słabo robi od tego jak Team MPC toleruje takie coś, w przeciągu 2 stron zapowiedzi czy prezentacji potrafi wstawić 5 razy ten sam denny filmik.

Wzoruje się na ISAMU ale akurat jemu to nie wychodzi. Ciśnie na różnych haxach, ale to na marginesie. Uważa się za "boga" jak już nagrywa z jakiegoś serwera.

Zazwyczaj trafia na totalnych idiotów którzy mu pozwalają na wszystko wyzywa wszystkich którzy nie są za nim, ale Team serwera gdzie on nagrywa jego nie zbanuje ani nie da ostrzeżenia, lecz jak ktoś na niego siądzie to natychmiastowo są tego konsekwencje. Pracuje jak pracuje, suby ma jakieś wyświetlenia też, ale jego "reklama" to bardziej anty jest niż on sobie myśli. 

PS. Weezy nie odpisuj nawet na tego posta bo nie chcę z fałszywymi ludźmi dyskutować.

JI5Zwld.png

Opublikowano

Bywaj.

Dodam jeszcze, a przestaniesz wszędzie spamować linkami, odnośnikami do twojego kanału lub filmów? Wkurwiające to jest, jakoś twój buk isamu tego nie robił i nie robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...