Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Olej szkołę - zostań ninją... na Mystiqe Medium!

mystiqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widzę setny raz piszesz o swojej serwerowni, mam gratulować? Oczerniając serwer na podstawię pozorów? Hasła, które w zasadzie nic nie wnosi? Jeżeli chcesz porozmawiać o moim wieku proponuję wejść w profil. Komentarz typu "masz wodogłowie, ograniczają Twój płytki poziom. Skoro nie widzę syriusza to nie będę pisać, że go widzę. Tak jak Ty nie potrafisz zrozumieć prostego przesłania serwera, o którym wiesz tyle co kot napłakał i kurczowo łapiesz się "Hasła", które powtarzam nie wnosi nic do serwera. Proponuję wrócić do szkoły bo masz nawet problem z czytaniem ze zrozumieniem. Twierdząc, że jest to "mój", "nasz" serwer. Z serweram mam niewiele wspólnego ale zapewne ludzie stworzyli coś oryginalnego, lecz ludzie między innymi tacy jak Ty nie potrafią tego docenić. 

Ludzie mający "SWOJĄ SERWEROWNIE",

Twoje gg również jest .... "A lvl sam się wbiję". Rozumiem, że to hasło odmieniło całe Twoje życie i również nie skończyłeś szkoły? 

Skoro jak dobrze rozumiem trzeba expić bo lvl sam się nie wbiję! 

P.S. Rozmowa z Tobą sięgnęła już dna zatem NQ 

Opublikowano

Widać niszczysz intelektem :)

GG widać też nie zrozumiałeś :)

"My tu gadu gadu a lvl sam się nie wbije" Widać wykracza to ponad twoje normy ...

Jestem ciekaw ile ci zapłacą SM'ków za to, hmm a może jeszcze dadzą ci GM'a :)?

Trzymam się hasła bo to jest pierwsze co wpada w oczy :) Popiera mnie raczej trochę więcej osób niż ciebie ale widać dalej ci to nie starcza.

JEŻELI TWOIM ZDANIEM HASŁO NIC NIE WNOSI. To czemu się nie dziwię, że takie małe zainteresowanie serverem jak pierwsze co widzę - Olej Szkołę.

A wracając do serverów to jestem z nich dumny i doszedłem do nich sam przez parę lat :) Więc czemu miał bym o nich nie mówić ? Ja kolego szkołę skończyłem parę latek temu :)

Mówisz, że stworzyli coś oryginalnego ? Powiedz mi co ? Nie zauważyłem tutaj nic co wyróżnia ten server z grona setki innych serverów, wszystko co można znaleść na turkmmo, epvp, mpcforum. A co miałem się dowiedzieć więcej ? Jak wiem co jest u handlarzy, 3 mapki oraz co dostaję na start. No to na prawdę wiele :) ORYGINALNE!

Kończę z tym już bo widze, że i tak nie zrozumiesz i tak czy siak :) Ale jak widzisz, już około 5 osób woli iść do szkoły niż grać na waszym serverze. Jak też widać dalej wymyślasz i cytujesz moje posty żeby udowodnić iż ty masz rację gdyż kończą ci się akrugenty popierajce twoją tezę.

Dozobaczenia :)

Opublikowano

Nie zauważyłem tego ...

"Olej szkołę - zostań ninją"

Po tym co napisaliście to wnioskuję, że sami jesteście na poziomie Gimnazjum/Technikum...

Jak można być tak mało myślnym i napisać "OLEJ SZKOŁE" ... Brawo i gratuję inteligencji ze strony Administracji. Po takich akcjach skreśliliście się już na samym starcie. Jak można coś takiego na pisać -_-

Wątpię, że gdybym grał w metin'a zamiast skończyć szkołę miał bym teraz serverownię i taką wiedzę jaką posiadam. Grając w metina nauczycie się może na pamięć ulepszaczy na syriusza ...

Ale na Rozmowie Kwalifikacyjnej nie dostaniecie pytania:

- Co dropi z Ripka?

- Jakie ulepszacze potrzeba na Syriusza+6?

Puknijcie się w wasze wodogłowie (Tak to jest co co nosicie na karku), bo to jest jedynie żenujące i pokazujące wasz realny wiek.

chciałeś napisać liceum

aFMA3pg.png

Opublikowano

Serwer wystartuje 30 kwietnia, o godzinie 16.

Rejestracja będzie dostępna od poniedziałku (28 kwietnia).

Każdy kto zechcę się zarejestrować, otrzyma od Nas pakiet bonusów. 

Ten pakiet jest czasowy. Jeżeli rejestracja przebiegłaby dzisiaj, stracilibyście dane bonusy.

Codziennie przez tydzień od otwarcia (30 kwietnia) będziemy publikowali na Fb, G+ oraz Twitterze listę promocyjnych kodów SM.

Pojawią się trzy takie wpisy w ciągu dnia. Odwiedzajcie nasze Social Networks i zdobywajcie darmowe SM.

Opublikowano

Nie zauważyłem tego ...

"Olej szkołę - zostań ninją"

Po tym co napisaliście to wnioskuję, że sami jesteście na poziomie Gimnazjum/Technikum...

Jak można być tak mało myślnym i napisać "OLEJ SZKOŁE" ... Brawo i gratuję inteligencji ze strony Administracji. Po takich akcjach skreśliliście się już na samym starcie. Jak można coś takiego na pisać -_-

Wątpię, że gdybym grał w metin'a zamiast skończyć szkołę miał bym teraz serverownię i taką wiedzę jaką posiadam. Grając w metina nauczycie się może na pamięć ulepszaczy na syriusza ...

Ale na Rozmowie Kwalifikacyjnej nie dostaniecie pytania:

- Co dropi z Ripka?

- Jakie ulepszacze potrzeba na Syriusza+6?

Puknijcie się w wasze wodogłowie (Tak to jest co co nosicie na karku), bo to jest jedynie żenujące i pokazujące wasz realny wiek.

--------------

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już dzisiaj strat serwera mamy dla Was przygotowany Event Majowy, więcej informacji  na naszym forum 

xx

Zapraszamy również na nasze fanpage :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...