Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Olej szkołę - zostań ninją... na Mystiqe Medium!

mystiqe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wystartuje 30 kwietnia, o godzinie 16.

Rejestracja będzie dostępna od poniedziałku (28 kwietnia).

Każdy kto zechcę się zarejestrować, otrzyma od Nas pakiet bonusów. 

Ten pakiet jest czasowy. Jeżeli rejestracja przebiegłaby dzisiaj, stracilibyście dane bonusy.

prezentacja_01.png
prezentacja_02.png
prezentacja_04.png
prezentacja_05.png
prezentacja_06.png
prezentacja_12.png
prezentacja_13.png
prezentacja_14.png
prezentacja_15.png
prezentacja_16.png
prezentacja_17.png
prezentacja_18.png
prezentacja_19.png
prezentacja_20.png
prezentacja_21.png
prezentacja_22.png

Codziennie przez tydzień od otwarcia (30 kwietnia) będziemy publikowali na Fb, G+ oraz Twitterze listę promocyjnych kodów SM.

Pojawią się trzy takie wpisy w ciągu dnia. Odwiedzajcie nasze Social Networks i zdobywajcie darmowe SM.

Od Autora:

Mystiqe startuje już na przełomie kwietnia i maja. Postaramy się na długi weekend.
Mnóstwo rajdów, nowe mapy i nowe eq, system mountów, petów, misje dzienne.
TEAM jest skompletowany!

Klient - skan pliku

Patcher - skan pliku

Opublikowano

Możecie dać tabelę bonusów 1-5?

@

Zagram bo ciekawi mnie ten system ulepszeń pvp-pve :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Startujecie z tym serwerem...

zawsze pod tą samą nazwą

zawsze z tymi samymi plikami

zawsze z takim samym projektem

zawsze upada po 2 tygodniach,

amen.

W dodatku te hasło ''Olej szkołe zostań ninją''

Nie mam pytań..

Przez takich debili jak Wy dzieciaki potem mają problemy z nauką i są uzależnieni od metina

NIE POLECAM I PROPONUJE ODRAZU WYJEBAĆ TEN SYF DO KOSZA.

34936225596133965186.png

DISS: Endymion vs Nakou

KLIKNI

Opublikowano

Jestem ciekaw skąd macie łącze 200GB/S

Prezentacja trochę uboga. Ogólnie jakoś to wygląda. Życzę powodzenia na starcie.

Opublikowano

Ktoś miał ciekawy pomysł z formą prezentacji, ale chyba nie do końca to wyszło, tak jak powinno. Ciężko się ją przegląda, w dodatku ta czcionka...

Co do samego serwera - na pierwszy rzut oka nie wyróżnia się niczym szczególnym, są bardziej dopracowane serwery z wieloma autorskimi rozwiązaniami, dlatego niestety nie zagram.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Ktoś miał ciekawy pomysł z formą prezentacji, ale chyba nie do końca to wyszło, tak jak powinno. Ciężko się ją przegląda, w dodatku ta czcionka...

Co do samego serwera - na pierwszy rzut oka nie wyróżnia się niczym szczególnym, są bardziej dopracowane serwery z wieloma autorskimi rozwiązaniami, dlatego niestety nie zagram.

Jeżeli pozwolisz przyczepię się do Twojego ostatniego zdania: "Nie wyróżnia się niczym"- rozumiem, że nie przeczytałaś prezentacji do końca? Czy gdziekolwiek są misję autorskie? Misję dzienne? System ulepszeń? Grałem na różnych serwerach i nie spotkałem się z tym..

zawsze pod tą samą nazwą

amen.

Nie mam pytań..

Przez takich debili jak Wy dzieciaki potem mają problemy z nauką i są uzależnieni od metina

34936225596133965186.png

Kiedy ten serwer padł po 2 tygodniach o.O? Proponuję zaczerpnąć dokładnych informacji. 

Opublikowano

Zapewne miało być "Mb" ale jak zwykle prościej czepiać się szczegółów. Z tego co wiem "Człowiek jest istotą NIEOMYLNĄ"

Opublikowano

Możecie dać tabelę bonusów 1-5?

@

Zagram bo ciekawi mnie ten system ulepszeń pvp-pve :)

Tabelka dostępna będzie na nowej stronie. Nowa strona niebawem. Podepnę link wówczas tutaj na forum.

zawsze pod tą samą nazwą

amen.

Nie mam pytań..

34936225596133965186.png

Mystiqe stał od czerwca 2012 do października 2013 - to wspomniane 2 tygodnie? 

Pokazują swój "profesjonalizm" i wiedzę ;-)

Jak każdy, ja także jestem człowiekiem i również się mylę. Oczywiście miało być Mb/s

Opublikowano

Jak każdy, ja także jestem człowiekiem i również się mylę. Oczywiście miało być Mb/s

Gdybyś wykazywał się profesjonalizmem przeczytałbyś całość przynajmniej raz i zauważył ten błąd, ale co ja mogę wiedzieć...

Opublikowano

Gdybyś wykazywał się profesjonalizmem przeczytałbyś całość przynajmniej raz i zauważył ten błąd, ale co ja mogę wiedzieć...

Rozumiem, że Ty się nie mylisz? Drążenie tematu nie ma sensu bo i tak widać nie wiele rozumiesz. Przyznał się do swojej pomyłki a Ty swoje. Nabijasz posty czy jak... (Nie jest to zaproszenie do dyskusji) Pragnę jeszcze zauważyć, że prezentacja była wstawiana po 3...Tyle w tym temacie.

Opublikowano

Rozumiem, że Ty się nie mylisz? Drążenie tematu nie ma sensu bo i tak widać nie wiele rozumiesz. Przyznał się do swojej pomyłki a Ty swoje. Nabijasz posty czy jak... (Nie jest to zaproszenie do dyskusji) Pragnę jeszcze zauważyć, że prezentacja była wstawiana po 3...Tyle w tym temacie.

Mylę się, jednak pomyłki ograniczam jeśli jest taka możliwość, tutaj takowa była ;-)

Co z tego, że prezentacja była wstawiana po 3? Inne prace zapewne także były wykonywane w późnych godzinach, czy to jest usprawiedliwienie? 

Nie jest to żadna próba hejtu, eliminowania konkurencji (Jeżeli jest tu w ogóle o czym mówić, przecież aktualnie nie mam żadnego serwera), ja po prostu chcę aby gracze nie wydawali pieniędzy na marne - dla ich dobra, oczywiście, indywidualna wola każdego z nich, ale ja jako człowiek z pewnym doświadczeniem mogę poświadczyć, że ten serwer nie wytrzyma dłużej niż dwa miesiące, o ile przetrwa tydzień.

Za jakiś czas będziecie oglądać ten post i pomyślicie - "A jednak miał rację", zapewniam :)

Opublikowano

Nie zauważyłem tego ...

"Olej szkołę - zostań ninją"

Po tym co napisaliście to wnioskuję, że sami jesteście na poziomie Gimnazjum/Technikum...

Jak można być tak mało myślnym i napisać "OLEJ SZKOŁE" ... Brawo i gratuję inteligencji ze strony Administracji. Po takich akcjach skreśliliście się już na samym starcie. Jak można coś takiego na pisać -_-

Wątpię, że gdybym grał w metin'a zamiast skończyć szkołę miał bym teraz serverownię i taką wiedzę jaką posiadam. Grając w metina nauczycie się może na pamięć ulepszaczy na syriusza ...

Ale na Rozmowie Kwalifikacyjnej nie dostaniecie pytania:

- Co dropi z Ripka?

- Jakie ulepszacze potrzeba na Syriusza+6?

Puknijcie się w wasze wodogłowie (Tak to jest co co nosicie na karku), bo to jest jedynie żenujące i pokazujące wasz realny wiek.

Opublikowano

Nie zauważyłem tego ...

"Olej szkołę - zostań ninją"

Po tym co napisaliście to wnioskuję, że sami jesteście na poziomie Gimnazjum/Technikum...

Jak można być tak mało myślnym i napisać "OLEJ SZKOŁE" ... Brawo i gratuję inteligencji ze strony Administracji. Po takich akcjach skreśliliście się już na samym starcie. Jak można coś takiego na pisać -_-

Wątpię, że gdybym grał w metin'a zamiast skończyć szkołę miał bym teraz serverownię i taką wiedzę jaką posiadam. Grając w metina nauczycie się może na pamięć ulepszaczy na syriusza ...

Ale na Rozmowie Kwalifikacyjnej nie dostaniecie pytania:

- Co dropi z Ripka?

- Jakie ulepszacze potrzeba na Syriusza+6?

Puknijcie się w wasze wodogłowie (Tak to jest co co nosicie na kark

Jeżeli chciałeś się pochwalić swoją inteligencją to widocznie coś nie wyszło. Ja tutaj nie widzę syriusza o.O 

Obrażając administrację pisząc, że mają "poziom podstawówki", nie zamieniwszy ani słowa? Brawo! 

Klasa i poziom z Twojej strony - nie widoczny. 

Pochwała własną serwerownią nie wyszła 

"Jeżeli to czytasz to proszę abyś przeczytał to do końca zanim wysuniesz jakiekolwiek bezsensowne opinie

Zacznijmy od początku.

Fragment Twojego tematu, więc zanim coś napiszesz o kimś najpierw zastanów się czy Ty zawsze byłeś w porządku wobec innych.  Więc zwracam się do Cb- poznaj zanim wysuniesz jakiekolwiek bezsensowne opinie. 

Opublikowano

@UP

Rozwala mnie twoja cięta riposta ....

Czy ty naprawdę masz takie wodogłowie ? robić slogan servera mówiący , że mają zostawić szkołę i grać  w metina :)

"Pochwała własną serwerownią nie wyszła" <= ja się chwalę ? Uwierz mi, że nie muszę :) Mam serverownię i wystarczająco dużo osób które chcą mojej pomocy.

Jeżeli chciałeś się pochwalić swoją inteligencją to widocznie coś nie wyszło. Ja tutaj nie widzę syriusza <= Tutaj ty wykazujesz swój wiek nie rozumiejąc prostego przesłania :)

Napisałeś kawałek mojego postu. Tak zgadzam się w tym w 100%. Tylko twój slogan czytam chyba setny raz i mam ochotę polać sobie oczy wrzątkiem jak coś takiego widzę ...

Mówiłeś coś o wieku... Pokazaliście go tworząc właśnie taki "SLOGAN" severa :) Nie wiem, może wy skończyliście szkołę na poziomie gimnazjum z wykształceniem gimnazjalnym.

Ale teraz nawet do łopaty musisz mieć wykształcenie podstawowe/średnie. Po prostu nie mogę się patrzeć na takie coś ...

Jeżeli ty coś takiego bierzesz za hejt, to właśnię widzę, że nawet nie umiecie PRAWDY przyjąc na klatę, próbując wypierać ją bezzsensownymi komentarzami, które nie mają poparcia, widać to nawet jak cytujesz mój komentarz. To przesłanie zrozumiało by dziecko z podstawówki, a ty miałeś z tym problem ?

Jesteście jedynym serverem, który stworzył tak żałosny i kontrowersyjny slogan. Jak miał bym wybierać z chęcią wrócił bym znowu do szkoły niż gdybym miał zaczynać grać tutaj... Jeżeli myślałeś, że to "OLEJ SZKOŁĘ ZOSTAŃ NINJĄ" przyniesie ci grono graczy, to jesteś w duuuuuuuuuuuuuuuuużym błędzie.

Opublikowano

Mam takie samo zdanie jak kolega UP "Olej szkołę - zostań ninją" Po pierwsze jak można olewać szkołę przecież dzieki szkole masz wykształcenie na całe życie tam się poznaje fajnych ludzi ... Dzięki szkole nie jesteś głupi bo trzeba mieć wiedzę ... A co do serwera same zdanie  "Olej szkołę - zostań ninją"

Zniechęciliście mnie na wstępie serwerem dla mnie macie po 16/17/18 lat wasz serwer postoi max 2 miesiące nie więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...