Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić czy wyexpić...

Mateczq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanko.. Kupiłem sobie na dobry początek 1kkk na wetar, starczy na całe eq i jeszcze zostanie... Nie wiem czy kupić postać czy ją expić, szczerze... Fajnie by było wyexpić samemu i mieć swój nick ale wbijanie skilli, expienie (na pl w chu* wolno, na dodatek brak peleryn), sam nie wiem, chciałem kupić odrazu jakiegoś bodacza 75lvl ale to też wydatek spory...

A jak wy myślicie?

Jeśli ktoś gra na wetar to napiszcie co i za ile bym mógł kupić, żebym przypadkiem nie przepłacał :)

Opublikowano

Kupując postać 70+ z fajnymi skilami masz z głowy 1 rok robienia skili :) więc lepiej odrazu kupić, ale to tylko moje zdanie :)

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

np. taki

Level:                  80-85

Skile:                    

Silne ciało           P

Duchowe Uderzenie   P

Walnięcie      g2-g3

Tąpniecie     m10 -g1

Uderzenie miecza 6-10

70zł  . To czy opłaca się tracić czas na robienie skilli ? :) ogólnie to chcę trochę pocieszyć się grą i zarobić na niej

Opublikowano

Ja na Twoim miejscu bym expiła. Zwłaszcza, że masz sporo yang i możesz pozwolić sobie na dobry eq do expa, a także zapas KU na długi czas.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

kup sobie postac a wyexpic mozesz dropka czy buffa. szkoda marnowania czasu na wbijanie skilli

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Szczerze .. zależy od Twojego nastawienia, ja np bym kupił bo te 50zł to majątek nie jest, a bawic się ze skilami by mi się nie chciało ^^ W sumie ja jestem przyzwyczajony do serwerów easy, więc może dlatego ; d

Opublikowano

Według mnie exp sam,co to za frajda posiadać zakupioną postać którą się nie expiło przez siebie?

Exp sam,a sprawi ci to przyjemność i gra ci się nie znudzi :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wiesz, to zależy tylko od Ciebie. Bo jeśli masz hajs i nie chce Ci się expić to kup, ale jak dla mnie lepiej za ten hajs na postać przeznacz na IS'a żeby Twoją własną nową postać expiło się przyjemniej. Aż będzie chciało się expić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...