Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zagrać w tę grę?

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem tak , jeśli oglądałeś serial i znasz historię to to będzie wspaniały dodatek dla Ciebie.

Jeśli jednak jesteś zagorzałym fanem Darkorbit no to może Ci się nie spodobać :D 

Opublikowano

A jeśli ani nie oglądałem serialu, ani nie grałem w DO?

No to może być ciekawa przygoda dla Ciebie lub totalny kicz :) 

To już sam musisz ocenić .

Opublikowano

Nie polecam...

Pustki na mapie, nudne misje, i jak zwykle Pay2Win

Pay2win serio ?

Ja w 1 miesiąc zarobiłem na wraitha elitarne wypo i wbiłem 12 lvl.

Pustki na mapie ? Jak grasz na kobolu to się nie dziw.

Chcesz się bić ? Graj na domyślnych serwach.

Opublikowano

Gra jest zrobiona na bazie DarkOrbit. Jeśli szukasz takich gier, to warto zagrać. Moim zdaniem gry Bigpoint są najlepsze jak na razie w rynku gier przeglądarkowych. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Gra jest zrobiona na bazie DarkOrbit. Jeśli szukasz takich gier, to warto zagrać. Moim zdaniem gry Bigpoint są najlepsze jak na razie w rynku gier przeglądarkowych. 

Na bazie darkorbit , rly ? 

... 

Opublikowano

Nie polecam...

Pustki na mapie, nudne misje, i jak zwykle Pay2Win

Nie wiem gdzie grasz, ale gwarantuje Ci że ja widzę tylu wrogów, że nie mam gdzie expić...

Misje są monotonne to fakt, jednak dają dużą ilość kubitów (czy jakoś tak), Pay2Win to wina firmy, jak widzisz BP to zawsze będą jakieś gówna typu booster lub super statek za specjalną walutę. Nudno to się zaczyna robić na 100 lvl. gdzie faktycznie zaczynasz robić to samo non-stop. Poczytaj forum to może znajdziesz takich znawców co są wstanie od początku gry kupić odpowiednie rzeczy i ubić potężne statki, z których mają elitarne rzeczy.

Klaun# gra jest trochę powolna tzn. szukanie sztucznej inteligencji do ubicia trochę zajmuje, wymaga cierpliwości - nawet na myśliwcu nie znajdziesz w klika sekund jakiegoś statku, a nawet jeśli to potrzeba EQ.

SeterN Darkorbit - 2D Battlestargalactica - 3D

Darkorbit - wojna trzech firm Battlestargalactica - wojna dwóch ras + opuszczone maszyny

Gry BP są najbardziej kasiaste, a nie najlepsze, jest wiele lepszych gierek, a co do tematyki kosmicznej to na przeglądarkę nic ciekawego nie ma, no może andromeda5 i Novaraider, ale tutaj akurat BP jest najlepsze.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Pay2win serio ?

Ja w 1 miesiąc zarobiłem na wraitha elitarne wypo i wbiłem 12 lvl.

Pustki na mapie ? Jak grasz na kobolu to się nie dziw.

Chcesz się bić ? Graj na domyślnych serwach.

Tak, Pay2Win.

Elitarne wypo to masz na mysli oczywiscie wszystko na maxa ulepszone? Bo jak nie to z elitarnym to nie ma nic wspolnego...

12lvl no to szał... musisz byc pro

Opublikowano

Tak, Pay2Win.

Elitarne wypo to masz na mysli oczywiscie wszystko na maxa ulepszone? Bo jak nie to z elitarnym to nie ma nic wspolnego...

12lvl no to szał... musisz byc pro

Jesli ktos nie ma cierpliwosci i boli go to ze w grze jest opcja zakupu waluty no to coz...

12 lvl to nie szal i nie jestem mega super pro kox ale jednak cos mam...i wiesz... jak grales w te gre krocej niz godzine to sie nie wypowiadaj.

Opublikowano

Gralem w ta gre kilka miesiecy, ale bylo to juz ze 2 lata temu.

Czemu nie odpowiedziales na moje pytanie?

Wszysto na max ulepszone.

No i powiesz co w te kilka miesiecy osiagnales... sry za ort , tablet.

Opublikowano

Niezle bajeczki opowiadasz  xD

Potwierdzam niezle. Dawno w to nie gralem. Jesli chodzi o sopnie ulepszen wszystko stoi na roznych poziomach.

Jak bd mial kompa to na twoje zyczenie pokaze Ci screeny.

Czmu nie odpowiedziales na moje pytanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...